MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Bendras (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=168)
-   -   Kur geriausiai keistis stiklus Kaune (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=14856)

fuktfukt 2014-07-03 21:32

Kur geriausiai keistis stiklus Kaune

Sveiki protingieji kurmiai...Suskaldziau stikla savo w203 2002m. bet ne del savo kaltes, mestriukai kurie klijavo stikla priklijavo su plsmase kur uzdengia valytuvus ko pasekoje truko.Keicia KASKO...Tinka man tik KAUNAS firmos ka pasiule draudimas:
CARGLAS-Partizanu g
EVELKAS-Birzelio g
KARBAS Lygioji g
Saint-Gobain Glass Estonia Elektrenu g
Stiklita Market - Man cia ir priklijavo su viskuo.....

Ka pasiulysit....

Ffeibiss 2014-07-04 00:31

jei moka draudimas, be abejoniu carglasse:)

fuktfukt 2014-07-04 05:19

Citata:

Pradžioje rašė Ffeibiss (Post 341359)
jei moka draudimas, be abejoniu carglasse:)

O kodel???Kad internete pusetini atsiliepimai, pas juos pvz. stiklas 750 su nuolaida o evelke be nuolaidos 450 tai paciai masinai.Plius skundesi keli skaiciau kad ziema susibraize su mediniu ledo grandikliu, nuvaziavo pas juos jie pasake eik tu :cenzura: cia ne ju biznis. Tai vat ir klausinejuosi:bounce:

hardas999 2014-07-04 07:17

Keičiau priekinį stiklą Evelke.Viskas būtų gerai jeigu saloną būtų išsiurbę ir išvalę. Nenuardė stoikės apdailos tai šiektiek apgadino bepjaudami. Stiklo keitimas 100lt, bet aš būčiau sumokėjęs ir daugiau jeigu būtų kruopščiau visa tai atlikę. Kitą kartą gal ir važiuočiau, bet tada jau asmeniškai su meistru kalbėčiau.

Gregas 2014-07-07 09:22

Citata:

Pradžioje rašė fuktfukt (Post 341360)
O kodel???Kad internete pusetini atsiliepimai, pas juos pvz. stiklas 750 su nuolaida o evelke be nuolaidos 450 tai paciai masinai.Plius skundesi keli skaiciau kad ziema susibraize su mediniu ledo grandikliu, nuvaziavo pas juos jie pasake eik tu :cenzura: cia ne ju biznis. Tai vat ir klausinejuosi:bounce:

Tu pirmiausia išsiaiškink kokį stiklą tau žada dėti už tą kainą. Evelkas lenkišką šūdą įklijuos, paskui po poros metų nieko nematysi (baraižosi žiauriai). Carglas'as iš principo kainas užsikėlę per dideles.
Imk Saint-Gobain stiklą, pvz. iš Autover (Elektrėnų g. 1), o įklijuot gali bet kuri firma (aišku pirmiausia išsiaiškinus ar pas meistriuką rankos iš teisingos vietos auga). Paskutinį kartą Stiklų Ekspertai man stiklą klijavo - nusiskundimų neturiu. Ankščiau esu ir Autover kelis kartus keitęs, bet tai buvo senai, kaip ten dabar dirba nežinau.

Pavidolis 2014-07-07 10:27

As keiciau GLASSDRIVE elektrenu g.1. Rekomenduoju visiems. Sutvarke netgi atsilupusia juosta prie ragu, kur nezinojau ka su ja daryt.
Temos autoriui gal ir netinka (nera sarase draudimo), bet kiti gal atsizvelgs :wave:

giedriuzxz 2014-07-07 20:49

Carglase partizanu gatveje ziauriai patiko, kaip mersiuko galini stikla keite. Sutvarke idealiai, stikla pirkom is Autokurto su nuolaidom, nes pigiau ten gavosi ir KASKO viska apmokejo, poto suzaidem ten del tos nuolaidos - uztamsino nemokamai (uztamsint galejo ir geriau, nes po 2 metu atsirado mazu burbuliuku, vos imatomu)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:30.