![]() |
w221 Standart vs Long
Toks variantas - http://auto.plius.lt/skelbimai/merce...s-3728994.html
Rašo - Long'as. W221 eina ir prailginti? Jei eina tai, didelis skirtumas pakaboje nei standartinio dydžio W221? |
Citata:
|
Dėl padidėjusio svorio, pakabos elementai greičiau nesidėvi?
Kažkaip maniau, kad jei Long'as (didesnis svoris), turėtų būtų ir pakaba sustiprinta bent kažkuriuose taškuose...:mastau: |
Citata:
aš sveriu 120, mano brangioji - kokius 67 - tai žinok ji greičiau mašinoj uždroš važiuoklę :D |
bent w220 tai long ir ne long versijos skiriasi 20cm ir 30kg
Abi versijos turi savu pliusu ir savu minusu. Minusai 1. Blogesnis manevringumas (stipriai blogesnis) 2. Daugiau vietos reikia parkingui 3. Jautresnis visokiems statiems kalneliams/ivaziavimams, nes gali siekti dugnas labiau nei trumpo Pliusai: 1. Komfortiskesnis del ilgesnes bazes 2. Daugiau vietos gale (pvz mazi vaikai kedutese nenuspardo sedynes, daugiau vietos siaip kojoms keleiviui) 3. Long dazniau buna su gausesne komplektacija gale sedintiems keleiviams (pvz galines atskiros sedynes, sildomos, ventiliuojamos, gale staliukai, gale uzuolaidos sonines, gale telikai ir t.t..) Visa kita tas pats Pirma pusmeti persedus is trumpo man asmeniskai buvo labai didelis minusas stipriai pablogejes manevringumas, bet po metu+ tikriausiai rinkciausi long versija, tuo labiau kad ir kedute gale atsirado |
bent man, tai visiškai nusiperst kaip ten gale sėdi keleiviai. gerai, kad nėr pas mane šildymo/ventiliacijos nes išvis erzintų. užtenka jau ir dabar kad atsisėda ir žaidžia su sėdynių valdymu.
|
pas mane vaikai 8 ir 1.5m - tai mazoji jau iprato lakstyt po salona ir visus mygtukus maigyt. As labai sunkiai isivaizduoju kas bus jeigu ja i toki pilna Sa ikist kur net priekines sedynes gale valdai. Butinai viska atjungt reikes.
Vienas biciulis jau senai buvo gaves tarnybini Gelika ir atvazinejo gale gan ilga laika - jis vienintelis kuris mane atkalbinejo nuo sio uaziko pirkimo. Po kuriuo laiko prisipazino kad teko vaziuoti su prailgintu Geliku - pastarasis kur kas komfortiskesnis. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:23. |