![]() |
W124 E320 automatines dezes keitimas i mechanine
sveiki.:wave: Kaip matot esu naujokas jusu forume, taciau is kart iskilo toks klausimas ir noreciau suzinot is jusu. Jei MB E320 93m. su automatine greiciu deze ir dbr noreciau pasidaryt i mechanine, tai nuo kuriu modeliu tiktu deze be dideliu sunkumu? pvz nuo 124 coupe 3.0L? teko daryt su bmw e30 toki dalyka tai viskas tiko be dideliu problemu... taciau su mersu gal kitaip?
|
esu girdejes kad tinka ir nuo 2.6, 2.8, 3.0... mauqlis turetu zinoti ;) pas ji 3.2 su mechanine deze ;)
|
Citata:
|
:aciu: nu kaip cia pasakius del to automato...:) man asmeniskai jie nepatinka visiskai, taciau kiekvienam savo... o planai tai yra paleisti ji i trasa nedaug savo malonumui. Daugiausia driftui, ten slalomui ir pan. aisku juokingai ir keistai skambes kai kuriem, jog mersa naudot tokiais dalykais, bet... yra tas zodelis bet:) manau dar investavus apie 1500 ar 2000lt jau butu kazkas padaryta nors pradziai. ten pakaba pakietinta ir pazeminta, rankini persimetus i normalia vieta(dar po to mazum hidraulini insidejus), deze persidejus, cilinblokus pilnavidurius ir visokias kitas gumas. na ir iki pilnos laimes LSD insimest:)
|
nu jo rimtai tu cia numates:) manau geriausia butu tau mbsportclub pasikonsultuoti. ten vienas ar net keli driftuoti ruosiasi:)
o dabar jau leidzia slalome hidrauliny rankiny stabdy naudoti? |
o kodel turetu neleisti?
Citata:
|
Citata:
dar klausima turiu. Kaip su LSD perdavimo skaiciumi ir blokavimo procentais? kokie jie buna? ar panasus kazkiek i bmw markes? pvz kai bemsu blokuotas 25% o M3 ar M5 modeliu jau 45%. Perdavimo pasirinkimas irgi gan platus, pagal savo poreikius gali pasiimti, o kaip su mersais? |
pinigai tokiems planams juokingi, mbsport klube zilvasas turi C124 su 3.2 varikliu isidejes jis mechanine (dog leg)...
bet netinka perdavimai reduktoriaus apsukos kiek minejo prie 100km/h virs 3500rpm laikosi del tolimesniu planu tavo manau zilvasas tikrai galetu pakonsultuoti jis tuo dalyku jau daug nuveikes Citata:
|
Citata:
to tiesiog taisykles neleidzia. tam tikruos renginiuos yra grieztos taisykles, pagal kurias klasifikuoja masinas i klasias ir pan. o jie juk nesismulkins ten su tavim jei bent vienas punktas neatitinka... |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:16. |