![]() |
Užsidega BAS,ESP ženkliukas
Labas visiems.Senokainebuvau užsukęs į forumą, bet pribrendo reikalas pasikonsultuoti. Po nesenai ištykusios mano "murzių" bėdos pradėjo užsideginėti BAS, ESP ženklas. O buvotaip, kad buvau taranuotas vieno veikėjo į priekinį dešinį sparną ir po to pradėjo (ne visada) užsideginėti šis ženkliukas. Nuvažiavau į diagnostiką ir parodė štai ką:
klaidos kodas- C 1024 Rašo- Unit N15/3 ETC Control module. Kaip supratau iš to žmogaus, tai kad retsykiais pradingsta ryšys kažko su kažko. Gal kas ką numano ar gali parekomenduoti kokį meistrą Vilniuje. ačiū. |
kazkas su automato kompu. Neparasei klaidos aprasymo tai sunku kazka pasakyti
|
Tai o prie ko automatas?Parašiau viską ką pamačiau diagnostikos kompe.
|
Nekuriant naujos temos prie to pačio norėčiau paklausti. MB W210 97m.
Užkuriant visada išmetą ABS/ETS klaidą. Kokios gali būti priežastys? Generatorius krauna gerai, akumas geras. Vairo sukimas į abidvi puses nepadėjo. |
pats abs blokas arba abs daviklis. šitaip burčiau.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
O tai mano atveju kas su kuo gali nekontaktuoti. Kaip parodė kompas, taip ir parašiau. Prie to pačio, kai dega šis ženklas, tai neveikia posūkiai ir autopilotas.
|
su posukiais bajeris. Del autopiloto savaime suprantama, nes ir neturi veikt kai kazkas su esp blogai. Junk normalia diagnostika ir bent screen'a rodyk
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:37. |