![]() |
vairas pradėjo strigti
Sveiki,
Vienu žodžiu staiga vairas pradėjo sunkiai sukinetis. Prieš tai viskas buvo gerai. Patikrinau viskas savo vietoje, nėra jokių garsų iš kolonėlės. Kebli situacija, esu Prahoje,ryt patikrinsiu dar kartą. Akseleruojant vairas sukasi lengvai. Kas galėjo taip staiga nutikti, kas panašiai susidūrė? Ryt reikia nuspręsti ką daryti, todėl viskas kas galėjo nutikti būtų gerai žinoti. W203 2.0 kompresorius. 2004. |
siurbliui galas gali but.
|
pas mane pora masinu taip yra kad vietoj sunkiai sukas, o jei pagazuoji tai lengvai. Metai laiko tai vyksta ir neprogresuoja. Blogiausiu atveju grysi be stiprintuvo, kai vaziuoji nelabai ir reikalingas :) Svarbu tik neuzklynitu ir dirzo nenutrauktu
|
Citata:
O pas mane atvirksciai, vietoj lengvai sukasi o vaziuojant i posuky pasidaro sunkus :mastau: |
Citata:
|
Vienu žodžiu šiandien Patikrinau. Kaip ir minėjau viskas savo vietose. Vairas stovint sukinėjasi normaliai,nestinga, tik kai šūki atsiranda lengvas zyzimas, susikaus iki galo garsas sustiprėja. Keista nes ytempejas taip pat pradėjo ccvirpti. Kaip suprantu arba siurbliai paskutinioji, arba skysti pakeisti. Pabandysiu šiek tiek dapilti,nors tikrinau neužvesta,jis yra šaltos normos ribose.
|
[QUOTE=mindes323;360195]Vienu žodžiu šiandien Patikrinau. Kaip ir minėjau viskas savo vietose. Vairas stovint sukinėjasi normaliai,nestinga, tik kai šūki atsiranda lengvas zyzimas, susikaus iki galo garsas sustiprėja. Keista nes ytempejas taip pat pradėjo ccvirpti. Kaip suprantu arba siurbliai paskutinioji, arba skysti pakeisti. Pabandysiu šiek tiek dapilti,nors tikrinau neužvesta,jis yra šaltos normos ribose.[/QUOTE
problema issisprede dapylus v.k skyscio, . nors sioks toks zyzimas liko, gal taip turi buti, niekados neatkreipdavau demesio. |
:juokiasi: net mintis nekilo jog nepatikrinai skyscio
|
Citata:
|
tai minimalus lygis ir yra labai mazai nes jo ten isvis nepilnas litras.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 03:11. |