![]() |
S210 270 cdi - nesiveda padėkit.
Sveiki,
Uošviui bėda, nesiveda mersas. s210 270 cdi automatas. Rakta pritraukia, degimas įsijungia, bet toliau niekas nevyksta, net neciktelna niekas bandant vesti. Taip pat ijungus degima nedega pakaitinimo žvakių ženkliukas. Vakar Hunter su Kalakuts išbūrė, kad bus saugiklis arba starterio rėlė. Ar kasnors galėtų parodyti kur konkrečiai saugiklinėje randasi saugiklis ir rėlė atsakingi už starterį? Kas dar galėtų būti? Šiandiena trūk plyšk reik užkurt :ohne: |
w203 buvo vairuotojo puseje atsidarius dangteli prie duru. w210 reik ziuret googlej kur saugikliai pazymeti "engine start" ar panasiai
Jeigu rele ir saugiklis geri, tai dar variantas starterio pritraukimo rele mirusi, bet cia retas atvejis |
210 saugikliai yra po kapotu, atidarius vairuotojo duris sone paneles (ten berods sviesu), ir po galine sedyne prie akumo. O spydike P raide rodo? Nebus taip kad kulysa stovi ant D. Didelis saugiklis berods po kapotu, gal po sedyne.
|
Del dezes nepaklausiau... saugikliai po kapotu, bet neturiu nei schemos nieko :( google neradau. Ten neaiskiu foto prideta.
|
starterio bus didelis toks, per puse delno. man labiau nesa i kulysos beda
|
Ne, bus maziukas, gal 10A
|
Nėra pas jį jokių apsaugos "tablečių" ? Man lygiai tas pats jau kelis kartus buve, pasikeiti elementą ir toliau važiuoji.
|
Citata:
|
Po kapotu nera su užvedimu susijusio saugiklio ( bent jau pas mane nerašo), o po sėdyne nera to lapelio kur parasyta kur koks saugiklis
|
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:36. |