![]() |
Padekite issirinkti ismanuji telefona
Nusprendziau buti ismanus ir as, nes mano senoji Nokia X3 uzlinko. Kadangi nuo technologiju esu atsilikes, nelabai ka jose raukiu, tai prasau jusu pagalbos renkantis ismanuji. Telefonui galiu skirti 500-700lt (geriau butu naujas, bet nespjaunu ir devetus). Pagrinde telefonas reikalingas pokalbiams ir internetui. Siuo metu kaip ir ziuriu i Samsung Xcover2, gavau truputi pasinaudoti, visai neblogas pasirode. Bet, kaip jau minejau, nenusimanau ju parametruose, tai gal jus pasiulysite kokia kita alternatyva. Aciu
|
sony xperia z - jokiu nusiskundimu
|
omnitelyje kiek žinau akcija dabar nebloga lg3s, ten kažkas apie 800lt gaunasi. aš pats džiaugiuosi lg g2 mini. akūmas labai gerai laiko.
|
Citata:
As pats jau antri metai naudoju lumia 925 ir net nezadu keist nebent pasitaikitu proga pakeist ilumia 830 |
Jus cia vyrai labai mandriais telefonais naudojates, pasiziurejau, tai visi siulomu kaina 1000lt ir aukstyn :ohne: Man reikia max uz 700lt :) Dar atradau LG L90 ir Sony Xperia M2. Dar pastebejau, kad vieni telefonai turi 4G kiti tik 3G. Ar cia didelis blogis jei nebus 4G?
|
Realiai skirtumo yra ar nėra 4G palaikymo nepajusi, nes vargu ar tu jį naudosi. 4G tinklas Lietuvoje labai mažai išplėtotas. Ir šiaip jo kaina palyginus su 3G internetu yra didelė.
Dėl telefono, jeigu tau tikrai pagrinde žinutėms, skambučiams, interneto naršymui jo reikia, skelbimuose drąsiai gali už 400 LTL nusipirkti mažai naudotą, arba puikiai išlaikytą Galaxy S2 už 400-450~. Draugas pardavinėjo už 350 LTL, naudotas pora metų, bet būsena puiki, tiesiog morališkai atsibodo sakė. :D Bet berods pardavė. |
visu pirma nusiteik krauti kasdien ta "ismanuji" :D
|
Citata:
|
kas liecia sony krauti kasdien tikrai tikrai nereikia
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:23. |