MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W211 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=202)
-   -   Active light system unavailable (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=15520)

rafis 2014-11-13 07:16

Active light system unavailable

Sveiki, gal kam teko susidurti su active lights? Cia kaip suprantu sukant vaira turi uzsidegti priesrukiniai zibintai, apsviesti papildomai sona? Sitas dalykas puikiai veikia(bent taip atrodo is paziuros) taciau skydelyje sia klaida vis tiek rodo. Mb e 3,2cdi 06m Gal kas turite kokiu ideju kur ieskoti bedos? nauja bloka pirkti?
Dar prie to pacio ceinzeris paspaudi mygtuka neislenda, gali rankiniu budu pakelti ta plastmase taciau pats ceinzeris neislnda ir kompaktai neisitraukia(taciau jis pilnai veikia, visi kompaktai groja).

Aciu uz atsakymus

Gadget 2014-11-13 07:41

Ceindzerio dangtelio dantratukus ir sliauzikli- sutepti, o del klaidu- gali kuriame nors bloke sita active lights funkcija buti deaktyvuota.

rafis 2014-11-13 07:44

Citata:

Pradžioje rašė Gadget (Post 364403)
Ceindzerio dangtelio dantratukus ir sliauzikli- sutepti, o del klaidu- gali kuriame nors bloke sita active lights funkcija buti deaktyvuota.

man i virsu mechaniskai reikedavo pakelti anksciau, o nusileisdavo pats ant mygtuko. t.y. tik i viena puse vaiksciodavo. Del active lights, tai del ko deaktyvuota? todel kad kazkas netvarkoje? ar tiesiog kazkam nepatiko kazkas? :D kitas dalykas, tai kodel veikia tie priesrukiniai sukant vaira? ar cia kita visai funkcija?

Gadget 2014-11-13 07:50

Citata:

Pradžioje rašė rafis (Post 364404)
man i virsu mechaniskai reikedavo pakelti anksciau, o nusileisdavo pats ant mygtuko. t.y. tik i viena puse vaiksciodavo. Del active lights, tai del ko deaktyvuota? todel kad kazkas netvarkoje? ar tiesiog kazkam nepatiko kazkas? :D kitas dalykas, tai kodel veikia tie priesrukiniai sukant vaira? ar cia kita visai funkcija?

Tai cia Curve illumination- sukant vaira.
Del deaktyvavimo- gali buti, jog keistas koks nors blokas ir blogai sukonfiguruota...
Is esmes, gal pasijunk tu ta masina su diagnostika ir viska tau papasakos, kas blogai, kas gerai...

alteroja 2014-11-13 07:51

tai aš kaip supratau iš daugelio atsiliepimųš, tai klp nėra normalaus diagnostiko mersams.

tx 2014-11-13 08:30

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 364409)
tai aš kaip supratau iš daugelio atsiliepimųš, tai klp nėra normalaus diagnostiko mersams.

tu visiskai teisus :D

Vossen 2014-11-13 08:42

Sako nera :D o tai silberis kam?

Somesword 2014-11-13 09:05

Citata:

Pradžioje rašė Vossen (Post 364424)
Sako nera :D o tai silberis kam?

silberis sux...
apdure mane gerai :)

saip tai turiu kontakta vieno veikejo klaipedoj, gal ir paimtu paziuret...

Mersana
+370 6O6 974du6 (Rolandas) DIrbes silberi, ir nuejes su dirbt po to :)

rafis 2014-11-13 11:49

Na supratau neaisku vadinasi kas cia. O del garso traskejimo? garso aparatura paprasta, garsas taip kartais trasket pradeda muzikai ar radijai grojant. Cia stiprintuvas jau i pabaiga ar kame reples?

rafis 2014-11-13 12:42

Citata:

Pradžioje rašė Somesword (Post 364430)
silberis sux...
apdure mane gerai :)

saip tai turiu kontakta vieno veikejo klaipedoj, gal ir paimtu paziuret...

Mersana
+370 6O6 974du6 (Rolandas) DIrbes silberi, ir nuejes su dirbt po to :)

zinau as sita veikeja, normalus lyg ir. Bet kai reikejo man kazkada cl prachekinti tai to daug zmoniu, to atostogos, to serga.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:38.