![]() |
Kuom blogas ML?
Ne is vieno girdejau kad ML prasti dzipai, butu idomu suzinoti kuom ir kodel.
|
Citata:
Viskas priklauso kas ir kaip anksciau ta ml priziurejo ir rupinosi. |
na taip sotvis kaip ir kitu mersu, koki pasimsi toki ir turesi, bet as irgi girdejau kad is mersu MLas ne koks variantas (is visureigiu) jei ka suzinosiu tiksliau parasysiu ;)
|
siaip tai tas naujas tai tikrai vertas demesio, nes jau vien tai, kad nepasidave dvikovoj su Land Roveriu ir puikiai pasirode. Sutinku gal jis kiek ir barskalas bet savo visureigio pareigas jis atlieka http://auto.plius.lt/straipsniai/straipsnis?str=5426
Aisku tas senesnis gal ne toks visureinantis, bet juk jis ir skirtas daugiau miestui (parketui) bendram naudojimui, o kas jau norit super visureigio tai prasom yra G klase :) taip kad mersas visais rupinasi ir kiekvienas gali issirinkti ko jam reikia. MLas man gera ir grazi masina :zenklas: |
Girdejau, kad automata reikia priziureti, gal biski lepus jie. Kiek tos teisybes nezinau.
Permest svirti tik kai paspaudei stabdi ir pilnai sustojai. Tokias rekomendacijas girdejau. |
SVEIKI
Mano nuomone mercedesose yra tik viena beda, ar tai senas ar naujas modelis jie prie galiniu ratu pradeda per greit rudet. tai susidurem ir su ML ir su VITO ir jau pastebejau ir S klases modeliuose. o jei apie ML kalbeti mano nuomone tai labai elegantiskas ir daug nereikalaujantis prieziuros visureigis. man patinka |
Citata:
o kad nori vaziuodamas atbulas jungti pavara, kad i prieki vaziuotu - tai jau bet kurio auto lauzymas, o ne lepumas dezes.... |
Citata:
|
Vadinasi viskas normaliai, bereikalo cia tik keikia ta masina.
|
tai viskas priklauso kokiems tikslams perki ar kasdieniniui vazinejimui mieste ar per bekeles?mieste draugelis vazineja su 3.2l pas ji,tai labai jau kieta sake ilgai sunku vazinet,jis retokai isvaziuoja tai jam gerai!
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:34. |