MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W124 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=200)
-   -   del w124 blizguciu aplink masina (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=1628)

gintarinis 2009-04-05 16:23

del w124 blizguciu aplink masina

sveiki, pas mano mersa (w124 ce) nera tu blizguciu aplink masina (buna ant priekinio, galinio buferio, ant moldingu plona juostele ir ant rankeneliu). Ar juos pvz nusipirkus galima paprastai uzdeti? ar jie kazkaip specialiai tvirtinasi? nes bent rankeneles tai turbut reiketu keisti kad su blizguciu isidet, maciau toks griovelis tai blizganciai detalei padarytas yra...gal kas susiduret su tuo?

driuliauskas 2009-04-05 16:26

Citata:

Pradžioje rašė gintarinis (Post 21679)
sveiki, pas mano mersa (w124 ce) nera tu blizguciu aplink masina (buna ant priekinio, galinio buferio, ant moldingu plona juostele ir ant rankeneliu). Ar juos pvz nusipirkus galima paprastai uzdeti? ar jie kazkaip specialiai tvirtinasi? nes bent rankeneles tai turbut reiketu keisti kad su blizguciu isidet, maciau toks griovelis tai blizganciai detalei padarytas yra...gal kas susiduret su tuo?

nuotrauka tavo kupo labai pagelbetu. nezinai kas ten pas tave padaryta. ar jie tiesiog nulupti. ar net nebuvo uzdeti gamykloje?.

gintarinis 2009-04-05 16:42

as kai nusipirkau ji, tu blizguciu nebuvo. o daug mersu vazineja su blizguciais, tai va ir idomu dabar ar ten jie montuojasi kazkaip ar pvz ant moldingu reiketu juos priklijuot...nes pvz moldingai pas mane lygus, toj vietoj kur turi buti blizgutis jokio griovelio nera...foto kol kas neturiu, bet reikes gal irgi pasirodyt savo mersa :)

driuliauskas 2009-04-05 16:45

na jei lygus tai nieko ten nepribursi. turetu buti griovelis jame ir skylutes sudeti fiksatoriams. matomai toks isejo is gamyklos. arba kaskas papimpino. pamegink pagal vis koda pasitikrinti mbclub.ru

gintarinis 2009-04-05 16:54

aisku...o jei klijuot tuos blizgius ant moldingu, itariu nebus taip graziai kaip turetu...o kaip su buferiu blizgiais? situos gal galima uzsidet? nes mano matyt toks ir isejo plikas visas. tiesa pats is alytaus? as alytuj irgi daznai bunu, vos ne kas savaitgali :) kazkaip alytiskiai nelabai megsta Coupus mersus, nes mieste viena kita pamatyt galima :)

nova 2009-04-05 16:58

visi sitie blizguciai atsirado po 09/89 restailingo

gintarinis 2009-04-05 17:05

nu jopstararai, mano masina 89/07/03 isriedejo is gamyklos..ale ir nesekme

driuliauskas 2009-04-05 17:10

Citata:

Pradžioje rašė gintarinis (Post 21686)
aisku...o jei klijuot tuos blizgius ant moldingu, itariu nebus taip graziai kaip turetu...o kaip su buferiu blizgiais? situos gal galima uzsidet? nes mano matyt toks ir isejo plikas visas. tiesa pats is alytaus? as alytuj irgi daznai bunu, vos ne kas savaitgali :) kazkaip alytiskiai nelabai megsta Coupus mersus, nes mieste viena kita pamatyt galima :)

na nezinau ar megsta ar ne . bet bent jau sy saw tikrai nemazai graziu vienetu maciau. o sugriuvusiu tai daug vazineja:)

gintarinis 2009-04-05 17:14

ale as ir mieste siandien buvau ir sen ir ten ir maciau tik viena CLK:) matyt ne tom vietom vazinejau ir ne tuo laiku :D

driuliauskas 2009-04-05 17:16

Citata:

Pradžioje rašė gintarinis (Post 21691)
ale as ir mieste siandien buvau ir sen ir ten ir maciau tik viena CLK:) matyt ne tom vietom vazinejau ir ne tuo laiku :D

sestadienio vakara visu ale labai zinomoi jaunimo vietoi picos aikstei gal trys suko ratus ir stoviniavo:) c124:)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:09.