MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W211 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=202)
-   -   Padangos naujos remontuotos!!! patarkit (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=16452)

paulius123 2015-04-24 20:10

Padangos naujos remontuotos!!! patarkit

Sveiki
renkuosi vasarines padangas.
Tiek Kaune, tiek Vilniuje parduodamos naujos (na uzrasai ant protektoriaus ir kiti požymiai), bet prabadytais šonais ir vietinių suremontuotos padangos. Konkrečiai HANKOOK VENTUS S1 EVO2, lyg ir neblogos pagal voskius ten adac testus (245/45 R17). Skyles (kelių mm skersmens) (po 1-4 vnt skylių ant vienos padangos) padarytos padangos šone, ties "bortu", t.y. ta vieta kuri "užsidengia" ratlankiu. Tos skylės užtaisytos guma, kaip sako pardavėjai "daro grybukus ir užtaiso" kažkur ten. Kaina 70Eur, kone 2 kart mažesne nei internetinėse parduotuvėse (protektoirus nenusidėvėjęs nė kike). Kaina l. gera.
Bet... noriu klaust išmanančių patyrusių. Kaip tokių padangų saugumas, ypač, ei keleta sykių metuose, tenka važiuoti į EU šalis, per Vokietijos autobanus ir paspaust. Lyg tam užtaisymui kur išlėkt iš padangos nėra, iš vienos pusės slėgis iš kitos ratlankis. Bet vis gi, nesiryžtu.
Tuo pačiu, gal kas NEXEN padangas N8000 ar N9000 pažysta? Kaina panaši.
Kažkaip naudotų nesinori, nors radau 2013 gamybos Continental contisportcontact5 su kokias 7mm protektoriaus. Gal ne griekas ir tokia spirkt?
Ačiū už pamastymus ir dar labiau už patarimus :)

Tomskis 2015-04-24 20:12

Neuzsiminek nesamonem

Hunter 2015-04-24 20:14

neturi pinigu naujoms, tai pirk naudotas, bet bent jau sveikas

paulius123 2015-04-24 20:21

Suprantu Jūs apie tas taisytas padangas. Tai gi va. Bet kai jas pačiupinėjau, užsimaniau.
Na naujos naujom nelygu (ypač dėl kainų).. Kelias dienas prasėdėjau rusų ir vokiečių forumuose. tas pačias padangas vieni giria kiti peikia būtų tai Continental ar Nexen ar hankook. Susikrimtau ir sumaniau,kad gal galiu sutaupyt. Jūs ko gero teisūs, jei pats neabejočiau neklausčiau... mažu kas tokias pirko ir laksto patenkinti sutaupę :)

sportbatis 2015-04-24 20:29

geriau jau pirk no name, bet naujas, o ne naudotas brandines.

Tomskis 2015-04-24 21:10

Prapjauta is sono padanga, anksciau ar veliau tures guza

2ju 2015-04-24 21:14

Citata:

Pradžioje rašė sportbatis (Post 387654)
geriau jau pirk no name, bet naujas, o ne naudotas brandines.

Geriausia imti is karto normalias.noname dazniausiai ne siaip noname. ypac jei lakstoma autobanais,taupyti ant padangu tas pats kas taupyti ant sargiu

paulius123 2015-04-24 21:15

manau guzai d4l kordo pažeisto kyla ar ne? Jos ne prapajutos, sakyciau pradurtos, vizualiai 3-4mm skersmens įrankiu. Beje, jų turi labai daug ir įvairių matmenų, sako iš testų tos padangos..ka aš žinau.

Visai noname aš ir nežiūrinėju. Tipo Nexen jau šiek tiek name.

pucenas 2015-04-24 21:15

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 387658)
Prapjauta is sono padanga, anksciau ar veliau tures guza

nu sisneki ir tiek :) esu ne kart pirkes ant merso ir jokiu problemu ir db zmonai esu uzdejas naujas bet kaip sako subadytos buvo is Norvegijos kodel jas ten bado nzn, bet esme tai jokiu problemu vaziuoja.

2ju 2015-04-24 21:24

Citata:

Pradžioje rašė paulius123 (Post 387661)
manau guzai d4l kordo pažeisto kyla ar ne? Jos ne prapajutos, sakyciau pradurtos, vizualiai 3-4mm skersmens įrankiu. Beje, jų turi labai daug ir įvairių matmenų, sako iš testų tos padangos..ka aš žinau.

Visai noname aš ir nežiūrinėju. Tipo Nexen jau šiek tiek name.

Bado del to kad neatitinka reikalavimu,neteisingai islietos ir nepraeina testu.vienzo padidinta rizika. Aiskus pas juos algoritmai ir be jokiu islygu, tik va beda kad utilizavimo imones sugalvoja bizniuka is to pasidaryt...

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:37.