![]() |
Masina tampo po kelia
Nzn kaip abibudint sita dalyka, bet pvz vaziuoji pirma juosta, ir yra vezios nuo sunkiasvorio transporto, ir jeigu bandai persirikiuot i antra juosta, masina tiesiog issoka is tu veziu ir staigiai persoka pati :) nesivaldzio zodziu veziose ji, tampo ja.
Kai tikrinau servise pakaba, sake blogos traukes, sarnyrai ir stabilizatoriai, viska pakeiciau isskyrus traukes. Ar jos gali buti tampymo priezastis? Dar kalbejau su chebra, yra kas irgi uzsimete placius ratus, sako irgi tampo. Ar visgi tai del ratu? Pas mane R17/235/45. nzn ar keist traukes ar ne, nes dar galiu grazint i parduotuve, o pakaba nebebilda jau, per duobes viskas ciki. Kokia funkcija isvis atlieka traukes? |
Citata:
|
del tu provezu greiciausiai ir tampo, nors man dabar taip nera bet kai turejau oooo cupe tai su R17 ir mazu sport vairu jausdavausi gerai pasportaves, nes neimanoma kelyje buvo islaikyt :geda:
|
tai vat ir as tokiam kely vaziuoju vaira dantim isikandes. nu ok, bandysiu keist traukes, tada ziuresiu, jeigu ka tai ir antgalius pakeisiu :)
|
Vis dėlto bandyk ratus keisti. Nes man kai nusipirkau stovėjo R17 235/45, tai mėtė juodai. Važiuoklę sutvarkiau ir tas pats. Pasikeičiau ratus į tokius kur pagal techn. charakteristikas priklauso ir super.
|
tai kad kai kuriems modeliams ir priklauso tokie ratai 235/45/r17, vpz 320, 430, 55amg r18 turbut standartas, o pakaba ta pati ir po kelia nemeto. kadbisk metytu tai suprantu, bet pas mane net per suliny pervaziavus sumeto masina, cia stabiliai pakaba kalta
|
jei per sulini pravaziavus sutampo, tai tikrai vaziuokle ziurek ir nebutinai galine, priekine irgi turi itakos tampymui, kai netvarkinga. o del furu veziu ivaziuojant ir isvaziuojant, tai vienodai siek tiek patempia ar ant darbo masinos 195/65 ar ant mano 235/45 (vasara) ar 215/55 (ziema).
|
taso del del placiu zemo profilio padangu ... ir nieko cia nepadarysi ...
|
padarysim ;)
|
nebent gal pades naujos padangos su minkstesniais krastais
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:06. |