![]() |
Kemperiai
Kolegos, gal kas eksploatuojate ar žinote subtilybes namelių ant ratų? Domina problemos, susijusios su eksploatacija, kiti esminiai kriterijai renkantis kemperį.
Nieko ypatingo nereikia, biudžetas ribotas. Bus laikomas po stogu, kiek per metus naudojamas - nežinau. Esu šiam reikale žalias, laukiu patarimų, sukonkretintų klausimų man - tikiuosi padėsit. :) O gal nukreipsit į internetinius šaltinius, kuriuose rasiu atsakymus? |
Turejom sita reikala, labai reikia ziureti dugno bukle. Jei ispuves- gali maskatuoti, buti nestabilus ir nesaugus.
Taip pat reiktu stabdzio bukle ivetinti, jis inercinis ar elektrinis, ir ar jis veikia. Visa kita tik kosmetika. Gali dar apipilti vandeniu, paziureti ar niekur nebega. Ar ner viduj kvapu, pelesio. Nieko ypatingo ten. Aisku geriausia ziureti kuo didesne, bet vienos asies, ji nebus tokia stabili, bet nereiks BE kategorijos (ziureti pagal mase). Veidrodziai papildomi vienareiksmiskai reikalingi bus. |
svarbu bendra mase, o ne kiek asiu. Taip pat reiketu patikslinti ar klausiama apie kemperi-masina ar apie kemperi-priekaba
|
Citata:
buvo čia keli variantai neblogų metų už juokingus pinigus, parašyta - su defektu/ais, bet nedetalizuota. gaila nepavyko prisiskambint, o dabar ir skelbimų nėra. tai kas ten gali gesti? stabdžiai? ašių skaičius kaip ir neturi įtakos, svarbu svoris. aišku dažniausiai dviejų ašių kemperiai jau labai dideli būna ir logiška, kad reikės BE. berods esmė, kad sastatas neviršytų 3500kg? su tempimu yra kažkokių niuansų? rwd/fwd? awd logiška bus geriausia, bet įdomu kiti variantai. |
Citata:
|
Citata:
Sunkiau su stabdziais nebent, plius nelygu konstrukcijai. Manau tempimas geriau butu su rwd, kadangi FWD priekis buksuoja ant zoles, apie uzvaziavima i dregna kalniuka pamirsk isvis. |
Citata:
del pirkimo stengtis reik ieskot tik kur buvo pas privata,nes jei buvo nomuojamas,tai visi iki vieno baisus |
Citata:
Gal ir daugiau svere, bet esmes nekeicia. |
Musu identiskas buvo: http://www.autogidas.lt/kita-5-1982-1947145.html
|
Citata:
mano buvo gal 5.2m svere 1.2t,kiti apie 1t plius minus,maziausias buvo 3.8m |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:09. |