![]() |
w210 avantgarde hidrauline nuleidimas
sveiki forumieciai:prakos: skaiciau,bet nesupratau konkreciai kaip reikia nuleisti gala su traukute ja trumpinant ar ilginant per aukstai yra pakeltas galas. mercedes w210 1998m 3.0td 130kw.laukiu tikrai konkretaus paaiskinimo aciu
|
s210 gal? universalas?
|
taip universalas jis
|
na, visų pirma, reikia palyst po mašina.
O iš ten matosi viskas. užvedi, atlaisvini tą traukutę ir persuki į reikiamą poziciją pagal automobilio aukštį. bent jau aš taip dariau.. buvau išsikėlęs labai aukštai.. kažkuriam tai tikslui.... bet ten tikrai ne rocket science. palysi ir pamatysi. viskas bandymo būdų :D |
Jeigu ten nebus viskas uzpuve :)
|
nera uzpuve buvau palindes,bet labai idomu kaip ja teisingai reikia sureguliuoti ar traukute ilginti ar trumpinti reikia
|
Nu tai pabandyk ir matysi
|
jeigu keli masina tai ilgini jeigu zemini trumpini.masina kelia kiek daviklis leidzia,o daviklio padeti ir lemia trauke.
|
Citata:
|
taip yra kranelis liaudiskai vadinamas traukute sutrumpinau iki galo,bet dar prie kranelio yra trys skylutes jos turbut taip pat lemia aukscio reguliavima? p.s kaip palindau po automobilio trauke buvo suilginta iki galo uzvedus sutrumpinau nelabai ka ivyko nors rankiniu budu susikelia atjungus ja, taip nelabai suprantu ilginti ja ar trumpinti reikia dar
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 22:55. |