![]() |
w204 ecu
sveiki, pacipavom zodziu mano mb :) uzluzo variklio kompas , dar megins gaivint , bet vilciu manau mazai :( ruosiuos blogiausiam reikia rast kita kompa ir megins pririst prie auto, variklio ecu kodas a6429000400 kokiam dar modelyje gali jis stovet ? ir gal kas rasit kokios info koks dar gali tikti ?
|
Matau eBay yra 335e :)
|
tai yra ir uz 150 eur, bet mintis tokia kad nebutinai detales nr turi atitikt nes detales nr apibrezia ir esancia programa viduje , kuri man nereikalinga nes bus irasyta maniske
|
Tai silberis manau įpūstų per naują originalią programą į kompą.
|
nu as cia mastau varijanta jei mano kompas uzlauztas nepataisomai , tai kas ipus programa tai yra, tik vat galvoju kokio ecu reikia ieskot nes tokiu paciu detales kodu nera lt. o silberis programos neipus jie gali tik nauja kompa pririst su star ir fsio
|
Ar tuo domėjaisi jau?
|
domejausi ne as, ir vampyras ne kart minejo. o ir kad i sita kompa ipust programa reikia ardyti ji , dileris tikrai to nedarys.Jis gali tik ne kart nenaudot ecu pririst per obd
|
Taip silberis gali tik nauja priristi, arba pririšto softa atnaujinti.
Juozai duok velnių vyrui, kad prieš tai neatriso ecu, ir programino su kito ecu softu. :) Perki naują ecu jis nėra labai brangus ir per 55min priris silberis :) |
darbu eiga buvo tokia nuskaite mano kompa, tada pakoregavo programa ir irasinejo atgal :) dar turiu tokia minti , kad beardant palankste plokste ir kas nors nutruko viduje, tas nebrangiai tai 1200eur ?:) neskambinau jiem tik nete kaina tokia radau :)
|
o tai EPC pagal kėbulo nr neduoda jokių kitokių ecu numerių kuriais galima pakeist ?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:06. |