![]() |
Kaip isideti duru pritraukejus?
Sveiki !
Norejau paklausti, gal kas zino ar pvz nuo "S420" sedano ar kokio kito modelio tiktu duru pritraukejo mechanizmas ant c124 ? ar tokio pat didzio ta spinele? |
O cia tai butu geras patobulinimas.
|
aha, i W210 irgi butu smagu idet, nes man vairuotojo dureles reik stipriau trinktelt kad uzdaryt :)
|
:-) o man geriau butu i keleivio, nes "vistos" nemoka uzdarineti duru, pripratusios kaip ant golfu dauzyt ar nedadaryt..
|
gera tema. kazkada pats labai buvau uzsimanes i C124 det.
bent pas w140 tai ta sistema veikia vakumo principu. nezinau ar imanoma ja pritaikyti isemus is eSo. bent jau moderna sake man kad neiseina. buna universalus tu "prisotkiu" komplektai ir su istatymu dviem durim modernoj kainuotu dabar tiksliai neatsimenu bet arba 1000 arba 2000. gal pakomentuos kasnors kas ardes yra ir zino visus nuansus. neabejoju kad pacima imanoma daug pigiau igivendinti visa ta reikala |
Citata:
|
siaip tai MB duris uzsidarineja sunkiau, todel, kad jis yra pakankamai sandarus (su salyga, kad nera persuktas), golfo duru niekada trankyti nereikia, jos labai graziai uszidaro, del to paties sandarumo nebuvimo:-)
lengviau masina nusipirkti kita, nei senajai ¨prisoskes¨ sudeti, mano giliu isitikinimu... |
na pvz ant W210 manau nebuna su prisoskem, o pirkti W220 koki jau prabanga :)
|
Tai, kad W140 su pritraukėjais buvo...
|
Citata:
Klausimas buvo uzduotas vienas, o liaudis kaip visados nemato apie ka eina tema |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:34. |