![]() |
Valstybinio numerio pasirinkimas, rezervavimas, pirkimas
Prisukau ant bagazines remeli numeriui, anksciau jo nebuvo, o numeris buvo keturiais varztais prisuktas, ir dabar skyles jame liko. sakau reiktu pasikeist numeri, bet tuo paciu tada ir skaicius parinkt ant numerio pagal modeli XXX250 kad butu, nes masina E250. regitroj rezervuot duoda pasirinkt tokias serijas:
EHT, EHU, EHV, EHZ, EJA, EJB, EJC, EJD, EJE, EJF, EJG; EJH, EJJ, EJK, EJL, EJM, EJN, EJO, EJP, EJS, ENA, ENB, ENC, END, ENE, ENF, ENG, ENH, ENJ, ENK, ENL, ENM, ENN, ENO, ENP, ENR, ENS, ENT, ENU, ENV, ENZ, ERA, ERB, ERC, ERD, ERE, ERF, ERG, ERH, ERJ, ERK, ERL, ERM, ERN, ERO, ERP, ERR, ERS, ERT, ERU, ERV, ERZ, ETA, ETB, ETC, ETD, ETE, ETF, ETG, ETH, ETJ, ETK, ETL, ETN, ETO, ETP, ETR, ETS, ETT, ETU, ETV, ETZ, EZA, EZB, EZC, EZD, EZE, EZF, EZG, EZH kokia raidziu kombinacija pasirinktumete jus? Man prie dusios EHU, ETE, ETA, ERO, EZE |
as tai ETA arba ETO imciau gal, o kiek kainuoja rezervuot norima numeri?
|
500 gal litu, jei paprastas nr. O jei su nuliais ar visais vienodais skaiciais tai dar daugiau.
|
be rezervavimo eilinis numeris ~40lt, normaliai registruojant auto, rezervavimas tokio numerio kaip 250 - 70lt. jeigu skaiciu seka tokia kaip 001 tai ~300lt.
mano atveju kainuos 70lt. |
500 lt nr nuo 001 iki 009 ir vienodi skc
|
gali but nzn, pries metus klausiau tai 300lt regitroj sake, nes draugeliui ant bmw dejom xxx520 skaicius, tai 70lt kainavo, o norejom xxx001 tai sake 300lt. kokios dabar kainos nzn 001, bet manes ir nedomina :)
|
Imk ERO
|
arba ERO arba ERS :seile:
beje, pas mane ant manojo MB neblogas skaiciu ir raidziu derinys... :taip: |
as imciau
MBE 250 aisku ir kainuotu daugiau :) |
reiktu tada laukti tokios serjos, o kada ji bus neaisku, gal po keturiu metu kokiu :D jau tada nebereiks :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:13. |