![]() |
Whytes - W208
|
Grazus mercedesas ;)
Saunus daigtas ;):seile::zenklas: |
Goog good :)
|
grazu :good:
tik dar butu gerai kad papasakotum apie save ir apie masina :) ir foto daugiau :wave: |
Man tai kazkaip ant CLK monoblokai nelabai, manau jie yra w124, w140, w210 ratai :)
|
Grazuolis. ;) Mano nuomone su AMG ratais labai gražu. Mersam tinka tokie masyvūs ratai be didelių skylių. Tada taip solidžiai ant kelio stovi. Atrodo, kad niekas nepatrauks. ;)
|
Laukiam automobilio aprasymo :bounce:
Sveikinu prisijungus prie musu ! :wave: Pirmas mersedesas? :) Man visad nedave ramybes vienas klausimas,kaip vaziuoja sie CLK? minkstai?kietai?kokie atsiliepimai? :) |
Na sitas mersas man pirmas, bet siaip tai jau 3 mano masina, pries metus isigyta.:xx: Dabar jau nebenoreciau lipti is merso ir toliau manau jei galymibes leis liksiu prie sios markes automobiliu.:zenklas: :seile2:
Db trumpai apie auto: CLK 200 kompressor 1997m. ir nebezinau ka daugiau apie ji sakyt, puiki masinyte:) na aisq vaziuoja tai nlb minkstai jei su AMG ratais tai visas duobes jaucia:bounce: |
Citata:
Bet dar karta isitikinu, kad sitie monoblokai yra vieni geriausiu ratu kokie yra sukurti zmogaus :) |
:uuu:Sidabrinis CLK :good:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:32. |