![]() |
Philips Blue Vision lemputes
Ar kas esat isideje tokias lemputes? Ar kai ziuri i zibinta, spalva tokia kaip xenonu? melsva? nes norisi xenonu, bet nesinori pries technikine isiminet, o manau ir sugalvos kokiu draudimu dar ateiti, sakau gal philipsus isidet, nors ir zinau kad perdega kas puse metu. bet pasidalinkit patirtim.
|
Citata:
|
tai kad ir su paprastom nieko nesimato ant slapio. xenonai tik gelbsti. bet man idomu kai ziuri i masina su tokiom lemputes, atrodo kad ji su xenonais?
|
Citata:
|
atrodo tai nepasakysi kaip ;) gal ir kiek melsva ta sviesa.... :)
siaip jau yra uzdrausti xenonai neoriginaliose tam nepritaikytose farose... :P po technikines susidek xenon, o kai vel reikes technikine varyt, tuomet tik pakeisi lemputes is xenon i kaitrine, praeisi technikine, tada vel atgal :xx: |
Citata:
|
Citata:
|
turejau tuos zenonus kazkada uz 15lt, labai prastos lemputes :D
|
matosi ir ant tu blue vision kad ne xenonai. jie turi baltesni atspalvi negu paprastos ir dar pas kaikuriuos toks melsvumas ryskus yra. nu kartais atrodo kad zmogus isidejas i gabarita ta melyna lempute kaip cia buvo mada vienu metu :D
bet siaip sustacius salia tuos phillips ir xenonus tai tie phillipsai stipriai geltoni. beto jeigu isidesi ir perdegs po kokio menesio tai mesk lauk ir nepirk daugiau. as su bmw kai buvau tai tas lemputes nusipirkau uz 30 ar 40 lt po menesio perdege, vel pirkau. ir taip keturis kartus pokol man davejo kad jos visai netinka ant mano bmw. galu gale vistiek xenonus teko pirktis |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:37. |