MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Bendras (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=168)
-   -   Paslepti privalumai, pasidalinkite tuo, ko kiti galbut dar nezino (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=1759)

Tomskis 2009-04-23 20:15

Paslepti privalumai, pasidalinkite tuo, ko kiti galbut dar nezino

Sukurkime temą tokią, kas ką žinot apie navarotus nepastebimus, pvz:

W210 Klimoj REST mygtukas užgesinus varikli, šildo/šaldo saloną.
W210 Palaikius ant rakto užrakinimo mygtuką, užsidaro/atsidaro visi langai ir liukas. (Tas pat galioja ir kitiems Mercedes modeliams)
W210 Jeigu nusėdęs (silpnas) akumuliatorius, užkūrus automobilį, mirksi veidrodėlyje lemputės raudona/žalia.
W210 Klimos ir automobilio diagnostika su KLIMA 2000. Visa info čia (Tas pat galioja ir kitiems Mercedes modeliams)

W124 patraukus į save bardacioko ar bagažinės švieselės jungiklį, šviesa salone užgesta.
W124 raktą įkišus i durų spynelę ir pasukus užrakint/atrakint ir palaikius, užsidaro/atsidaro visi langai ir liukas.
W124 sėdynėse priekinėse šone yra tas ratukas, kurį sukinėjant sėdynės atlošas lankstosi. O tą ratuką jeigu biški truktelsit nuo sėdynės ir tada sukinėsit tai atlošas nejudės bet kilnosis galvos atramos.

Tikiu kad yra ir daugiau privalumų apie kuriuos nežinau, jei kas žinot pasidalinkit, sukelsim į pirmą pranešimą.

driuliauskas 2009-04-23 22:53

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 24387)
Sukurkime tema tokia, kas ka zinot apie navarotus nepastebimus, pvz:

1. Klimoj REST mygtukas uzgesinus varikli, sildo/saldo salona
2. Palaikius ant rakto uzrakinimo mygtuka, uzsidaro visi langai.

Tikiu kad yra ir daugiau privalumu apie kuriuos nezinau, jei kas zinot pasidalinkit, o moderatorius manau sukels i pirma pranesima.

w124 patraukus y sawe bardacioko ar bagazines svieseles jungikli, sviesa uzgesta :) man pravercia kai masinos audio aparatura paleista ir bagazine atidaryta :)

Edgaras 2009-04-23 23:03

W124 rakta ikisus i duru spynele ir pasukus uzrakint ar atrakint palaikius uzsidaro arba atsidaro visi langai ir liukas.

sukinejant kilometrazo nunulinimo svirtele reguliuojasi visu prietaisu apsvietimo ryskumas

bitch 2009-04-23 23:11

Citata:

Pradžioje rašė driuliauskas (Post 24422)
w124 patraukus y sawe bardacioko ar bagazines svieseles jungikli, sviesa uzgesta :) man pravercia kai masinos audio aparatura paleista ir bagazine atidaryta :)

O sitas geras, reiks pabandyti gal ir pas mane toks navarotas :D

driuliauskas 2009-04-23 23:13

Citata:

Pradžioje rašė Edgaras (Post 24423)
W124 rakta ikisus i duru spynele ir pasukus uzrakint ar atrakint palaikius uzsidaro arba atsidaro visi langai ir liukas.

sukinejant kilometrazo nunulinimo svirtele reguliuojasi visu prietaisu apsvietimo ryskumas

c 124 ant w124 nevisuose taip yra. nenustebkit jei neveiks :)

Chameleon 2009-04-23 23:27

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 24387)
Sukurkime tema tokia, kas ka zinot apie navarotus nepastebimus, pvz:

1. Klimoj REST mygtukas uzgesinus varikli, sildo/saldo salona
2. Palaikius ant rakto uzrakinimo mygtuka, uzsidaro visi langai.

Tikiu kad yra ir daugiau privalumu apie kuriuos nezinau, jei kas zinot pasidalinkit, o moderatorius manau sukels i pirma pranesima.

Va sito tai nezinojau kad palaikius mygtuka uzsidaro langai , reiks pabandyt :)

AndreArmani 2009-04-25 20:37

W210 langai ir liukas uzsidaro, bet vat veidrodeliai tai ir neuzsilenkia laikant mygtuka :/

Chameleon 2009-04-26 22:30

Bandziau , neuzsidaro pas mane langai :(

arbuzas 2009-04-27 08:51

Pas mane uzsidaro viskas :xx: Ir atsidaro kiek nori. Atsidarineja langai tol kol laikai mygtuka ant pultelio. Kietai atrodo. Vakar pries ilipant i masina atidariau langus iki puses visus. Zmones net atsisuko su zvilgsniais :)

pucenas 2009-04-27 09:21

Pasirodo ir pas mane tas bajeris su langais yra. Tik kad rakciuka reikia laikyti I duris atsukus ir netoli duru visai

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:03.