![]() |
Kokios nuomones del W210 300 turbodiesel 130KW?
Sveiki,
pradejau dairytis W210, kadangi 320CDI dar vis per brangu, ka galite pasakyti apie 300 turbodiesel (130kW). Koks galios ir ekonomiskumo santykis? Gal kas gaketu pakomentuot is praktikos. |
Mano pažįstamas kai ieškojosi tai ieškojo 320CDI. 300 is W124 atėjęs kiek žinau, tai senas motoras naujame kėbule. Nelabai skamba. :) Kiek esu girdėjęs tai pataupyčiau ir nusiprkčiau 320 arba 270 kokį. ;)
|
Citata:
Mano nuomone labai geras variantas, paciam teko vazineti - galios pakankamai, misriu rezimu i 9 litrus laisvai tilpdavau. |
kai pradejau dairytis W210 tai tik 300TD 130KW. esu labai patenkintas. galios per akis. sis motoras gal nuo 97 pradejo eit, W124 nera tokio. jau puse metu turiu, teko zvakes pakeist ir itempeja. kuro sanaudos ramiai vidutiniskai 8.5-9l, o jei ekstremaliau tai 10-11l. mano nuomone :thumbsup::good:
klausk jei kas domins. sekmes ieskant :) |
is naujesniu ir pigesniu tada reik ieskot 2.2 CDI irgi pakankamai gerai vaziuoja, aisku ner ka lygint su 3.2CDI, bet ne ka maziau nusleidzia 3.0TD
|
Jeigu prisireiktu ka nors remontuouti, tai cdi, o ypac 320 kainos bus gerokai didesnes, aisku ir variklis jau tikrai rimtas. Tik siulyciau pasigalvoti, ar paskiau nekils problemu su islaikymu, nes nusipirkus rezerva reiktu kazkoki tai pasilikt, nes ganetinai sunku idealu pasiimt, arba ir kaina atitinkama bus.
|
ka cia beprikomentuosi, jei jis vienas labiausiai vykusiu dyzeliniu varikliu :) 177AG ir dar dyzelis :uubabe: tiktai uz toki W210 su tokiu varikliu.
|
O as tai imciau benza ir deciau dujas. Nes dazniausiai ju komplektacijos buna pilnesnes. Dabar 100 km iseina apie 22 Lt - pigiau nei su dyzeliu
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:51. |