MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W210 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=201)
-   -   W210 Ka reiskia borto kompiuteryje "Motoroil stand"? (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=1805)

tautvis 2009-05-03 10:53

W210 Ka reiskia borto kompiuteryje "Motoroil stand"?

Sveiki, ka reikstu borto kompiuteri Motoroil stand? Pradejo ismetinet kartais ce tipo kad truksta tepalo ar ji jau reikia keist nezinau,seip matuokle rodo kad tepalo yra

Edgaras 2009-05-03 11:46

o pries kiek km keitei tepala ?

Tomskis 2009-05-03 12:16

pas mane tepalas nekeistas nzn kiek laiko, pirkau tokia masina, ant dienu keisiu jau, bet tepalas juodas juodas, matuokle rodo per viduri tarp min ir max, trasoj lekiu sau 140km/h uzsidege tepalo lempute, numeciau greiti iki 100km/h uzgeso, prie 120km/h vel uzsidege, vel numeti uzgeso. dapyliau degalinej puse litro, nebeuzsidega. bet gal jau ir tepalo filtrui zopa, nes bent pagal oro filtra tai speju tepalas nekeistas buvo 30kkm. tai daba skubiai keisiu :)

tech1 2009-05-03 13:37

Citata:

Pradžioje rašė tautvis (Post 25229)
Sveiki, ka reikstu borto kompiuteri Motoroil stand? Pradejo ismetinet kartais ce tipo kad truksta tepalo ar ji jau reikia keist nezinau,seip matuokle rodo kad tepalo yra

cia klausia ar nori patikrinti tepalo lygi variklyje

pucenas 2009-05-03 20:53

mano manymu reikejo ne plasmases dazineti o tepalus filtrus ir t.t. pirma pasikeisti.
:)

driuliauskas 2009-05-03 21:45

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 25238)
pas mane tepalas nekeistas bbz kiek laiko, pirkau tokia masina, ant dienu keisiu jau, bet tepalas juodas juodas, matuokle rodo per viduri tarp min ir max, trasoj lekiu sau 140km/h uzsidege tepalo lempute, numeciau greiti iki 100km/h uzgeso, prie 120km/h vel uzsidege, vel numeti uzgeso. dapyliau degalinej puse litro, nebeuzsidega. bet gal jau ir tepalo filtrui zopa, nes bent pagal oro filtra tai speju tepalas nekeistas buvo 30kkm. tai daba skubiai keisiu :)

taip darosi del grandine. esant daugiau apsuku ji paprasciausiai sutasko tepala.

Tomskis 2009-05-03 23:09

nu kai dapyliau, nebeuzsidega, 140km/h dar vaziavau, nieko. vistiek sia savaite keisiu tepalus :)

Tomskis 2009-05-03 23:10

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 25284)
mano manymu reikejo ne plasmases dazineti o tepalus filtrus ir t.t. pirma pasikeisti.
:)

tai as pirma slangelius sutvarkiau kad salerka neleistu ir pakaba sutvarkiau :) o daziau tai laisvalaikiu, tuo metu servisai nedirbo, tai vistiek pakeites tepalu nebuciau, nieko nepraradau :)

vampyras 2009-05-03 23:14

Citata:

Pradžioje rašė tautvis (Post 25229)

pabaig fraze Motoröllstad "prüfen" ar "zu hoch" pirmas turi tikrinti,antras per daug tepalo.
jai nieko papildomo neraso ir dar pypsi ,reiskia isviso nera jokio tepalo spaudimo!!

Lengvas 2012-12-22 13:35

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 25238)
pas mane tepalas nekeistas nzn kiek laiko, pirkau tokia masina, ant dienu keisiu jau, bet tepalas juodas juodas, matuokle rodo per viduri tarp min ir max, trasoj lekiu sau 140km/h uzsidege tepalo lempute, numeciau greiti iki 100km/h uzgeso, prie 120km/h vel uzsidege, vel numeti uzgeso. dapyliau degalinej puse litro, nebeuzsidega. bet gal jau ir tepalo filtrui zopa, nes bent pagal oro filtra tai speju tepalas nekeistas buvo 30kkm. tai daba skubiai keisiu :)

Man autostradoj vakar irgi prie 120 km/h uzsidege tepalo lempute, iki 70 pristabdzius uzgesta. Tai verta tepalo dapylinet ar nekreipt demesio? nes tepalo kaip ir norma

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 19:06.