![]() |
W211, 2006m, 4matic 3L 140kw diesel, blogai kuriasi
Sveiki, gal Jūs man galit padėt, turiu MB2006m W211, 3L 140kw diesel, kuo ilgiau pastovi ( t.y minimum per naktį ) tuo blogiau kuriasi. Žvakės, relė, purkštukai, kuro siurblys viskas tvarkoje, kas dar gali būti?
Ačiū iš anksto. |
Citata:
|
kiek pazystamu turiu su 3,0 v6 motorais tai pas turbut 50proc yra ta beda kad po nakties, ypac saltu metu vedasi is antro arba trecio karto :xx: pas mane ta pati situacija.... :geda:
prkstukai tikrinti sibelryje - idealius parametrus piesa.. pagal forumo dalyvius reikia visus purkstukus lupti zemen ir tikrinti ant stendo :geda: na vasara dar istempsiu su tokiais, nes vasara jokio diskomforto.. taciau ant kitos ziemos visus lupti lauk reikes ir tikrinti.. islupimas 6x15, patikrinimas 6x15, zodziu surandi beda uz 180euru :xx: ir paskui turbut kokius 2-3purkstukus restauruoji dar kainuoja kokie 300euru :xx::xx: - zodziu nepigiai tikrai. Pastaba perkantiems v6 3,0 dyzeli, butinai uzveskit salta pries pirkdami, pasimatys ar reikes sukisti minimum 500e remontui :confused: |
Nepazystu nei vieno zmogaus, kuris turi sia problema su V6 dyzelius MB. Zinau gal kokiu 12 masinu. Cia lavonu automobiliu problemos o ne varikliu.
|
Citata:
Lavonai automobiliai, kadangi sugedo purkstukas? :) tai kai turbina sugenda ir apsipila dumais(daznai 200-250 ridos) tai jau isvis i srota priduot tokia masina ant daliu? :xx: |
Citata:
Tik as kalbu apie tai, kad tu teigi, kad genda visiems, o as sakau, kad is mano pazystamu rato, kurie vienokius ar kitokius automobilius ekspletuoja su tokiais varikliai niekam tokiu bedu nera. Mano seimoj vien tik 4 masinojs su tokiais motorais. |
Citata:
Tavo ML irgi lavonas buvo, kol neidejai i ja poros stuku euru? :) |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:36. |