![]() |
Antikorozinis padengimas
Idomu butu suzinoti ar verta daryti antikorozini padengima t.y. ispurksti slenkscius, duris ir t.t. Gal kas yra pasidares tokia kebulo apsauga.Domina sito "malonumo" kaina ir kokios firmos tuo uzsiima Vilniuje.
|
jei masina nesupuvus zinoma apsimoko tai darit, jei zadi ja tureti.. o jei nelabai turi litu.. tai yra pirkti balioneliu mazesnis sluoksni pasidengsi bet vis shis tas :-)
Citata:
|
W210 kebului apie 700lt pilnas padengimas, garantija 3 m, kasmet vaziuoji patikrai ir jei yra pazeidimu , juos pasalina. As saviski varysiu,tik pries tai panaikint reik smulkius rudziu zidinukus. Manau kad mersui butinas dalykas antikorozija, nes kebulai silpnoki :(
|
Citata:
|
Citata:
|
pas mane w124 kupas, tai ant galines arkos islenda, bet nezimiai, man pavyks sutvarkyt kad daugiau neputu?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
na supratau. o dabar dar tokia situacija pas mane yra. matyt turiu nesandaria antenos anga. esme tame kaip supratau kad per ja eidavo skystis kuris is vidines kebulo puses kaupdavosi ir dabar vat kaip rasiau virs galinio buferio vienam sone. virs to ortakio. tas toks kampas parudyjas. visas zidinys is vidaus, bet kaip rasiau jau matosi ir is lauko puses ties kampu kad lipa rudys.
tai kadangi jau cia kiaurai metala jos pereje tai zulinimas nelabai ir pades. ar pades ? |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:54. |