![]() |
W211 dėl SBC
Sveiki forumieciai, zinau, kad yra panasi tema , bet, sukursiu savo.
Taigi, del SBC. Pries pusmeti pirkau W211 ir susiduriau su SBC problemom (kai uzsidega raudonas ekranas ir dingsta stabdziai). Procesas: nuvariau mersa i Merso centra Vilniuje (kur gi dar, juk tai SBC). Po patikros suzinojau, kad jis yra pakeistas,veikiantis ir dar tarnaujantis blokas.. (A0005 kodas). Isvada: Mersas pasake, jog SBC - geras. tikrinau kitame servise, sako, ta pati.. Esme tame, jog raudonas skydelis islenda kelis kartus i 2-3 menesius.. Galbut kazkas susidures su tuom? Zino kaip sutvarkyti? Busiu labai dekingas jeigu padesite. Nes tikrai nenoriu keisti SBC uz 1500eur. nezinant kodel.. Is anksto dekoju visiems! |
Akumuliatoriai ir vienas ir kitas nauji, ar jau pagyvenę?
|
Man buvo užsidegęs raudonas ekranas dėl stabdžių. Jau buvau nusiteikęs, kad sbc. Pasirodo stabdžių vamzdelis leido skystį.
|
jei jau ekranas raudonas ,tai neišvengiamai lieka klaidos įrašytos ,dėl kokios priežasties ... su ta informacija ir dirbi ,jei atstumas nekliūtis tai važiuok pas mane į kauną.bandysiu padėt suremontuoti
|
Citata:
Tik matai, jeigu daryti diagnostika ar dar ka, tai nzn.. Kelis kartus pajungiame ir rodo tik ABS klaida, jokios SBC problemas nera.. |
Citata:
Kitas - neisivaizduoju. manau, kad pagyvenes :) |
Jei mažasis pagyvenęs, tai jį naują pasistatyk ir tada pavažinėjęs pasižiūrėk ar meta klaidą ar ne. Nes mažasis labai įtakoja SBC klaidą. Nes mažasis apie 50€ naujas kainuos, gal to ir užteks.
|
Citata:
Geriau investuoti po truputi, negu is karto keisti SBC be reikalo ..:) |
kuo ypatingas tas 0005 sbc? kažkaip visi labai jį pabrėžia
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:49. |