![]() |
Prasau info apie M113
Sveiki,
Ruosiu drift projekta ir zadu naudoti M113 5.5 varikli. Iskilo keletas klausimeliu, taigi tikiuosi galesite man padeti: 1. Kokia mechanine deze patartumete deti ir kur gauti adaptoriu? 2. Kuo skiriasi M113 ir M113 Kompressor? Ar tai tik kompresorius uzmautas, o gal ir stumokliai kitokie, ecu? 3. Gal zinote pilna M113 swapa parduodama (nenurinktas variklis + pravodke + ecu + imobilaizeris)? Aciu visiems uz komentarus :) |
dėžės būna tik automatai, tai gausi kažką daryti su dėžės kompu. Be to S55 ir E55 būna dar ir su airmatic, o E55 dar ir su SBC, jau nekalbant kad ir ESP tai iš principo neaišku kaip tą variklį paleist be nieko. Gal pigiau tiesiog visą e55 ar s55 amerikoną kokį atsivežt. Dėžes lyg bmw deda, nors galima bandyt kokią E280
|
Citata:
|
Aš irgi esu girdejes kad dėžę deda nuo 8tuntuko BMW. Projektas ambicingas, būtų įdomu pamatyti eigą ir rezultatą :)
|
Citata:
as imciau viska, ir taupyciau laika, ant mastymu ka kaip iskoduoti, jau geriau parduodi tas detales, kuriu nebereikia. :) |
Citata:
|
internetas rodo, kad yra jau sukurti silva, w124, w208 ir kiti swapai su tokiu varikliu. Reikia ten info ieskoti.
<iframe src="https://player.vimeo.com/video/82581683" width="640" height="360" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe> |
Citata:
|
Citata:
|
Bent kitiems varikliams senesniems tai imdavo bmw deze, pjauna prieki ten kokiu 15cm, ir deda ji nuo mb dezes. Pamirsau kaip ta dalks liaudiskai vadinama.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 09:56. |