![]() |
280 cdi bega tepalas is variklio .
sveiki , zinau kad nerasim forume is kur jis bega bet bent daug mas nusakysiu situacija , kas ten toje puseje gali leist .(kad servisas labai neismaudytu nes eile iki treciadienio dar laukt .
Variklis 3l 140 kw 2005 metu bega kaskur vairuotojo puseje , nieko nesimato nei is virsaus nei is apacios , kaskur ten sale kondiskes taip atrodo kaskur per viduri variklio , pro kur ten gali leist ? nes.zinau kad buna tepalo ausintuvas bet cia ne jis .bega gan nemazai (.pradejo teket pakeitus tepalus , po pirmuju salciu (masina stovejo savaite , gryzes radau bala ) . gal toje puse yra koki tepalo vamzdukai ar dar kas .zodziu pro kur ten vairuotojio pusei gali begt arciau priekio po antifryzo bakeliu kaskur ? jaigu kas neaisku pakoreguosiu , man atrodo gal aiskiai parasiau dekui uz sugaista laika . |
O ties tepalo filtro kamščiu sausa, nes man buvo, kad guminį žiedą ne taip buvau uždėjęs ir per ten leido, arba gal neprisuko karterio varžto. Gal filtro korpusas trūko.
|
as galvojau irgi gal filtro neprisuko ,nes kaskur ten toi vietoi kaskur , bet filtro korpusas sausas , tai nebent is apacios kaskur , o karterio varstas okiai nes jo nejudi o trauke per matuokle viska ...tai va o daugiau toj pusei yra kaskas giliau ?is niekur nieko per bloga turbut neimanoma kad pradetu leist ?
|
Tai reikia žiūreti, nes nelabai ten kas daugiau yra su tepalu. Tikraiusiai ką nors nulaužė arba trūko koks dangtelis ar filtro korpusas kur prisisuka prie bloko.
|
[QUOTE=Arisimo;452427]Tai reikia žiūreti, nes nelabai ten kas daugiau yra su tepalu. Tikraiusiai ką nors nulaužė arba trūko koks dangtelis ar filtro korpusas kur prisisuka prie bloko.[/QUOTE
okiai tada kaip viska suzinosiu dar parasysiu kur kas ten kaip , gal kam pades paskiau 😉 |
tepalo ausintuvo gumeles. lasa is apacios, tar variklio ir dezes per skylute.
|
praktiskai esu isitikines kad per tepalo filtra. Negerai užsuko. Mano uošvienei taip buvo, tai lašejo ant diržo, kol diras toks slidus pasidare, kad skyvo neprasuko, o praslysdavo :D galvojo, kad stiprintuvas sugedo, o viso labo dirzas tepaluotas buvo :D
|
nu del tepalo filtro tai atrkrenta , nes ten sausas jis visas
|
Citata:
|
nu jo ten suko su tuo raktu su guminiu dirzeliu tai gal ir palauze tada ka nors ryt aisiu diena gerai apziuret ta filtro vieta 👍
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:32. |