![]() |
Prie -20 lauko temperatūros nebepučia šilto oro
Sveiki, nukritus iki -20 lauko temperatūros į saloną nebepučia šilto oro visai. Kam yra gal taip nutikę, kur gali būti problema. Ačiū :)
|
Voztuvas po valituvais, 40-50eur
|
gal nespeja pašilt variklis,pas mane kol neatsiranda ant skysčio termometro bent vienas pagaliukas, dabar visai nepučia jokio oro:xx:
|
Citata:
|
gedimas :)
|
viskas ok,tik manau kad akumas prie tokiu šalčiu paseda ir kol neatsigauna viska atjungia,o važineju trumpais atstumais taip kad reikes ko gero statyt ant krovimo:)
|
Citata:
Siaip akumas pas mane jau ne pirmos jaunystes. Sunkokai uzsuko jau. Sakai del to neatidaro voztuvo? hm.. idomu |
jeigu akumas butu pavarges, ant skidelio mestu ispejima. bet kad ir koks pavarges buna jis vistiek pucia vejuka kiek atsimenu iki 50%
jeigu ispejimo nera, akumas nekaltas, gal pats varikliukas kiek priemirtieks kokios dregmes.purvo turi biski, ir prie tokiu salciu guoliukai tiesiog prisale yra ? Citata:
|
Na pas mane 4 zonu klima ir aš pasidares 22 laipsnius auto,manau kol antifryzo temperatura nesiekia tu laipsniu ,tol ir ventiliatorius tyli:)
|
Kolega, jokio skirtumo kokia tem-ra, vėjelis turi pūsti nors ir -50. Reiškiasi reikia ieškoti gedimo.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:59. |