![]() |
Ka manot apie langu plevele?
Ar esat uzsitamsines langus? Jei ne, tai ar noretumet ir kokio tamsumo? Kokie privalumai, o galbut atvirksciai netgi minusai? Galbut tai praktiska, o galbut tai kaip tik padaro MB neskoninga?
|
na buna, kad tikrai grazus merso vidus, salonas, o ta juoda, visikai juoda, plevele tik paslepia visa ta grozi, tai tokiais atvejais visika nesamone :nene:
|
Skoninga ar ne tai labiau priklauso nuo masinos savininko uzgaidos.. Vienodai tamsinti stiklai kokybiska plevele nemanau jog atrodys neskoningai.. Taciau labai svarbu pasirinkti pleveles atspalvi, tamsuma ir t.t. Tiesa pac niekada netamsinau, tiesiog nebuvo poreikio..
|
Citata:
|
man asmeniskai nera jokio poreikio ir nesiruosiu gadinti masinos.
mb yra prestizinis auto ir tie tamsinimai tik "pigina" ji. |
Citata:
Tamsinti stiklai suteikia privatumo jausma ir jaukuma viduje,kai esi izoliuotas nuo pasaliniu zvilgsniu...(garso izoliacija Stutgartas pasirupino).Nors pagal istatyma negali nei tamsinti nei tonuoti priekinio bei priekiniu soniniu stiklu...o istaymus reikia gerbti... :) |
Citata:
|
nu pas mane tik pats galinis langas uzamsintas su amerikietiska plevele. 120lt mokejau uz tai.soniniu langu netamsinau nes lievai atrodo iki puses:ohne:
|
tamsinimai
Citata:
|
Atrodo gerai jej tamsini vienodu lygiu ir wisus langus nu aisku priekinio stiklo netamsinkit nematysit kur vaziuot :D bet seip tai gerai atrodo dar kaip pas s klase dvygubi stiklai tai dar automatisai patamseja bet dabar kaip mentai sustabdo ir b*** ten tikrina tai nu na pas mane rode 30proc o galima 70 ar kiek ten :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:11. |