![]() |
S210 iš paprastų į xenon lempų keitimas?
Sveiki, jei į s210 dėti xenon lempas kur jų nebuvo tiks blokelių fyškes ar pnš ? Nieko nereiks laidų perlituot?
Nes turiu galimybe pasikeist lempas iš paprastų į xenon, kaip mačiau blokeliai iš vidaus prie sparnų yra įdomu ar su laidais viskas tiks... |
Reikia ziureti brezinius del stekeriu. O be varzos manau neapseisi nes is 55W i 35w
|
35w jau po blokelio, tai varzu nereiks manau. Del fyskiu nepamenu, draugelis turejo clk su tokiu modu. Kad pasidaro tai tikrai. Blokeliai ne prie sparnu, o po lempa prisukti, pas tave blokeliu nera isvis
|
Citata:
|
Buvau sudejes i ne viena masina, dabar galvoju, jo, gal ir mete klaida, tik budavo pasirinkti xenonu 55w, tai tie nemesdavo ir slimai blokeliai berods nemesdavo, juose jau imontuotos varzos
|
Citata:
Vistiek mete klaida. Nu ant galo varzas sudejau ir baigesi kriukis. :xx: |
211 per protingas tiem reikalam, su 210 viskas lengviau
|
Cia gal ir durnas klausimas, bet kaip w210 paskirsto slovikuose ta xenon spinduli? Pas dauguma automobiliu, jeigu xenon, tai ir lesis bus.
|
Pas daugeli senu automobiliu stovi reflektoriai, nesvarbu xenon ar ne, naujuose automobiliuose lesiai, irgi nesvarbu ar xenon ar ne
|
buvau 210 keites is paprastu i xenonus tai viskas tiko susidejau ir apiplovimus tik netiko sviesu aukscio reguliatorius pas mane orginaliai ejo orinis( bent taip manau nes i lempa jungesi slangute kazkokia) o xenon zibintuose elektra tai apsejau be sito reikalo :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:51. |