![]() |
Keistas pavaru dezes dirbimas
Sveiki gerbemieji. Beda tokia, kad jai vaziuoji normaliai t.y. Nespusdamas pedalo iki dugno viskas ok. Bet kartais jai "uzgniauzi" iki dugno, nereiki net to mygtuko po pedalu spausti, atrodo, kad laisva imeta. Tik biski pedala atleidi ir perjungia pvara. Nesvarbu kokiu greiciu ar kokia pavara vaziuotum. Pvz nuo kokiu 210km/h jau neina daugiau +- vaziuoti nes iskarto ismeta pavara.
Mb r320 2006m Star'as pas matrixa nieko nerodo :) kokios mintys. P.s. Zmonai sake nei krto taip nebuvo. Bet man tai karts nuo karto pasitaiko. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
stringa kažkuris solenoidas |
Tepalu nekeitei? Pasikeisk. Buna is vietos buksuot sankaba pradeda :) pasikeiti tepalus ir vel 70kkm ramu
|
Citata:
|
man buvo tas pats (arba bent jau labai panasu) su w203 ir 5g dėže.
Pas mane nebuvo dėžėje sandarumo ir buvo kaltos sandarinimo gumytes (gal 10-15 vnt). O'ringai vadinami. O pasireiksdavo, kad gazuojant ismesdavo i laisva (bet ismesdavo tikrai i laisva). Reikdavo sustot ir perjunkti begi i P ir vel i D ir galedavai vaziuot toliau, bet negazuodamas smarkiai. Išmesdavo laisva virš 3k apsuku. Va kažkas tokio: https://www.asap-supplies.com/media/...0/107515_4.jpg |
Nu man nereikia sustoti. As tik biski gaza atleidziu ir viskas ok. Begi perjungia judi tolyn :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:58. |