![]() |
Sugedo automatinė antena.
Sveiki, nežnau kur čia tinka šita tema, bet turbut čia bus gerai. Tai va mano w202, 96 metų, vakar išlindo antena, nu nei sulužo nei ka , tiesiog paėmė ir išlindo per viena sudurimą, nu aišku kam, buvo taip atsitike žino kaip tai atrodo. Tai va kam tai buvo, jei taip buvo kaip ta dalyka bandyti sutvarkyti?
|
o jis dabar isvis veikia? varikliukas dirba?
|
man ana savaite slakbaumas nulauze antena.srote nepigios tos automatines.
|
Gali buti, kad pati antena gera, o varikliukas sugedo, kaip ir pas mane nekelia, sake paciu varikliuku galima rast ir senukuose.
MB 140 atveju tai ieskotis kur antena gera, bet varikliukas sugedes taip butu pigiau, aisku jei pas 140 jie isvis sugenda :D bet tai normaliai mb 140 vazinejat, jei vos spejat pro slagbauma :) o jei dar traukinio slagbaumas tai isvis :) |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
siaip butu logiska jei mersas butu numates kad gali antenos nuluzti ir kad nereiktu keisti viso mechanizmo, antenos ir varikliuko, butu geriausiai kad tik pati antena pasikesitu ir vsio. Speju kad gali issiimti pati antena, prisiminiau kad man kazkada ji buvo visai issitraukusi, bet cia 124, su 140 nesusidures, bet gali buti tas pats, teks ardyti. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:21. |