![]() |
Distronic pašalinimas. Kaip turėt normalų Cruise Control?
Kadangi sugedo Distrinico radaras, Lietuvoje nerandu, naujo nepirksiu, o ebay brangu, noriu parsidaryti į tiesiog CruiseControl.
Atjungiau valdymo blokui maitinimą, CGW nurodžiau, kad Distronico nėra, skydeliui irgi. Deja, normalaus CC irgi nėra, ar reikia papildomą bloką įdėt ar tiesiog kažkur neradau kur nurodyti? |
Su vedziu koduojasi.
|
Citata:
|
Citata:
sekmes. |
Citata:
Beje, pas mane SBC modulis 004 ir skaitliuke ~400 000, vat ir pirk mažai bėgusį mersą. |
siandiena pradejau perdarineti A207 is usa i ece, lempos nivo sensoriai, visa klimatronika su kompresoriu radiatorium, ir jo gesinimo sistema, airbagu kompu ir t.t..
Klausimas ar apsimoka? Netikiu, o ir istikruju visiskai neidomu, cia labiau tas "galime ir mokama" sviruoja. tikiuosiu uzuomina atejo ten kur turejo pasiekti. didelis dekui uz suprantinguma ir tolerantiskumo islaikyme. taika. |
Na taip. Man tas mersas labiau hobis ir gyvenimo būdas: praktiškai kiekvieną mazgą esu išsinagrinėjęs. Pirkau daužtą - prikėliau gyvenimui.
Dėkui, Vampyrai, už tavo žinias ir pasidalinimą jomis, be tavęs tai čia būtų lazdavonių kampelis. |
Radau šrote radarą už 100€. Pasikeičiau, vėl veikia. Klausimas uždarytas.
|
atidarysim mano klausima :xx: Idomu, imanoma susidet distronika ir uzprogramuot kad veiktu, jei automobilyje nebuvo tokios funkcijos? :)
p.s. aisku, nelabai i tema, tai iskart atsiprasau jei cia jums klausimas atrodys off topic bet man sis klausimas ypac aktualus :) |
Čia yra su paveiksliukais papasakota sėkmės istorija:
https://mbworld.org/forums/w211-amg/...ot-s-pics.html Bet... kadangi bent jau pas mane DTR įprogramuotas į CDI-V3 bloką, ir tas darosi su Vedžiu, tai kažkaip skeptiškai aš žiūriu į tokius reikalus. Beje, jei reiks radaro tvirtinimo plastmasiukų ir varžtukų, tai komplektą rasčiau. Ir grotelės eksperimentams pas mane yra. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:33. |