![]() |
W203 variklio keitimas
Sveiki, gal kas info del variklio keitimo, mas mane 2003m 1.8 kompresorius 6 begiu mechanas . ar sudetinga butu idet 2.0 arba 2.3 kompresoriu. ta prasme greiciu deze tinka? pravotke skiriasi labai?
|
Citata:
|
problemos su zvaigzdem. tai galvoju ta proga galingesni isideciau
|
Citata:
|
Citata:
|
Bedu ideti varikli nera, viskas remiasi i pinigus. Naujas variklis 750 euru. Klausimas koki paimsi, ar ne damusta. Reikia ziureti zvaigzdes iskarto pries perkant. 1.8 variklis niekuo nesiskiria nuo 2.0 ir nuo 2.3 tas pats m271. Skiriasi tik programa, kompas. Galima ir ta 1.8 uzprogramuot ant tiek pat kw. Pats kompresorius eina toks pats.
Jeigu variklis tvarkingas, kam tau keisti del zvaigzdziu ji ? ebay paieskok, po 400 euru yra uz viena zvaigzde originalia. Arba dėk kaltines zvaigzdes - jos pigesnes po 300 euru jeigu neklystu. |
Citata:
|
Na dar darbas nepamirsk. Siaip grandine ir itempejas su sliauzikais 200 euru kazkur, darbas kokie bus 600 euru, nes zvaigzdes ten yra ka veikt pakeist :) bet vistiek apsimokiau i savo varikli detis negu paimt is sroto ir paskui nezinia kas ten tokio... mano vienas draugas kapitalini dare su viso zvaigzdem ir dalim 1500 euru. bet variklis dirba idealiai po kapitalkes.
|
Papasakokit man kaip keiciasi sliauzikai?
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:58. |