![]() |
MB W140 Grand Edition
sveiki,noreciau daugiau suzinot apie sios komplektacijos MB! esu rades ne viena USA,ju buvo isleista butent amerkos rinkai 600vnt.salonas tikrai ipatingas,bet kas dar is smukmenu ten skiriasi,idomu ar verti jie tu pinigu ;) jie visi 99m,pardavime tikrai nedaug,ant vieno buvom uzsikabine,bet pakele kaina ir pardave :( dabar stovi dar vienas 13000 zaliu ;) tik nedaug randu ifo butent apie grand ediotion komplektacija
|
pirma kart girdziu apie tokius :bounce: parodyk foto
|
|
spalvos grazios vidaus bet jei g.e. tik del ju tai neverta , navarotu tikrai neperdaugiausia.:confused:
|
na isore kaip ir tapati ;) bet vat salonas man tai nerealus :) odos manau vertos nemazai,vairas,bose aparatura,metai 99 visi!navarotai tai toks dalykas,kam ko reik,bet suprask jei tokia nupirkai uzlaikyta,ja ir parduot veliau ne taip sunku,nes vis del to 600 modeliu,kas supranta manau moketu pinigus tuos pacius dar ilgai ;) na ziuresim parasem emeila tam zmogui,veliau pasisuksim,gal ir Lietuvoj turesim toki modeli ;)
|
Cia geras, ir as pirma kart girdziu apie toki varianta, manau, kazka turi isskirtinio daugiau nei salonas, negi tik del salono leido tik 600vnt. kitokiu, bus dar kazkas...
|
Citata:
|
Skirti buvo ne tik JAV rinkai, nes išleista 600vnt. Worldwide. Spalva buvi tik viena Obsidian juoda, o salonas tik kreminis. 18AMG ratai ėjo kaip standartas, buvo automatinė galinė užuolaidėlė ant galinio stiklo ir mažos užuolaidėlės ant galinių durų langų. Kilimėliai su užrašu Grand Edition, apšviesčiamas MB ženklas vairuotojo ir keleivio slenksčiuose. Lyg tai tiek to išskirtinumo. TAs modselis buvo išleistas kaip paskutinis W140 pasispardymas, kaip anglai pasakytų Grand Finale
|
Citata:
|
Aš tokio irgi labai norėčiau, bet kolkas finansai neleidžia:wavecry:, tikiuosi, kad po kelių metų leis:sokiaipokiai:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:33. |