![]() |
Patarkite del w211 fl pirkimo
Sveiki, esu naujokas tarp mb todel sukuriau tema, reikia jusu nuomoniu ir patarimu. Ieskausi w211 sedano automato fl modelio. Galvoju apie 2,2 dyzeli, bet neatmetu galimybes ir benzinui, deciau dujas, galbut e280. Galbut pasiulysit ir kitokiu modeliu. Idomios visokios nuomones ir atsiliepimai, islaikymas, kuro sanaudos, pagrindines bedos.
|
nuo biudžeto pradėk
|
Iki 7k
|
Na tai už tiek galima tikrai kažką rasti. Kodėl nori 220? Kokių kuro sąnaudų tikiesi ir kur dažniausiai važinėji? Ar mėgsti spartų važiavimą ar lėtą?
|
Na mano nuomone geriausias kuro sanaudu ir traukos variantas butu 2,7 bet ju nera fl. Vazineju nepasakyciau kad super daug. Per savaite apie 300km is tu 300km apie 35proc mieste 65 proc uzmiestyje. Kuro sanaudu tikiuosi apie 8-9l misriu. Del 2,2 tai tik tiek kad manau tureciau normalias kuro sanaudas ir mano nuomone 125kw yra pakankamai uztektinai traukos, beto galima visada pacipuoti. Del vaziavimo stiliaus tai labiau patinka trauka nuo mazo greicio, negu autostradoj spausti.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Joo, kas liečia čipavimą, tai apie tai galvok paskutinėj vietoj. Varikliukas ir taip silpnas, tai jį dar papildomai apkrausi. Nusprogs variklis nespėsi ir pasidžiaugt. Kam tada pirkai tokį auto, kad puoli jį čipuot. Gal geriau reikėjo pirkti 3.2 ir užmiršti čipavimą?
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:00. |