![]() |
W210 Kaip isimti bardacioka?
Niekaip neina man dasikrapstyt iki salono filtro, isemu lempuka, issuku apacioj varztus, virsuj krastinius varztus, bet neissijama jis, dar man atrodo prie lempuke virsuje yra du varztai kazkaip istrizai isukti, bet niekaip neuztaikau su kokiu ten atsuktuvu sukti, gal kas buvot iseme? privaziuociau padetumet ir man istraukt, nes ten filtras jauciu daugiau nei juodas bus.
|
pasiziurek forume jau apie tai buvo rasyta, net foto sudetos kaip isimti salono filtra. as savo jau pasikeites. labai paprasta net bardacioko nereik isimti. :wave: jei noresi galesiu padeti. pasiziurek cia http://www.mb1.lt/showthread.php?t=1040
|
pas tave faceliftinis, o pas mane senas, iki 99metu, ten filtras uz bardacioko ne po juo, kadangi pas mane klima yra ir po juo, bet reikia pasiekti ta uz bardacioko
|
keli vaztukai paslepti uz gumeliu juos nusukai????? tas bardaciokas netoks jau ir didelis,o ir varztus rasti neproblema, gerai apziurek,ir tauki i save,kartais sunkokai issitraukia....
|
Citata:
|
o kapota atidarius ar ten nera filtro, ar pro ten nagalima , nes vienam servise man norejo per prieki keisti sake labai paprasta. bet uz filtra kaina uzgedojo nerealia tai ir nesutikau, o uz pakeitima 20 lt prase.
|
jei klima su ekranu , tai filtras yra uz daiktadezes ir po ja , jei tik ratukai, tada keiciamas tik is apacios
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:44. |