![]() |
C124 zvaklaidziu testai, kaip patikrinti?
Sveiki ribiatos :-)
Turiu klausima, kaip patikrinti ar dar sveiki kabeliai kurie eina i zvakes? ta prasme ar pakankamai gerai paduoda srove.. ir tarkim kaip suzinoti kuris i koki cilindra kisasi? :-) tarkim jei uzsizioplinau istraukiau ir neatsizimiejau? |
kai draugas buvo istraukes ir neatsizimejas tai atsivare kita toki pati mersa su motoru tokiu pat. ir ziuredamas i kita susideliojo sau
|
gal klystu, bet ar ne pagal ilgi tie laidai ir jungiasi? nes kai buvau savo nuemes, aisku pasiuziurejau kaip buvo sudeti, bet automatiskai gavosi, kad jie jungesi pagal laido ilgi.
|
na del ilgiu taip, bet man vistiek idomu del tos patikros..
ar gali buti kad zvaiglaidziai parejo ir del to biski apsukos pulsiuoja? kokias kelias minutes uzvedus salta? savaitgali isardziau kraba, tikrinau purkstuskus viskas tvarkoj gumos vietoj, purshktukai pucia kai reikalas. tai galvoju gal zvaklaidziai ar zvakes? Citata:
|
Girdejau kad zvaklaidzius tikrina matuojant varza.
|
na to dar negirdejau, bet pameginsiu :-) pradziai ant donaro kurie tikrai zinau kad yra suesti :-D nakti disco-light buna po kapotu :-D
Citata:
|
patikrinau suvarytas 1144 kitas 1164 o geras 1088 nedidelis skirtumas.seip jug laidas geras tik apsaugos buna (guma ) pramusta todel kerta i sona kibirkstis as manau na jei laidas butu nusviles arba nukirstas tada varzos is vis nebutu ,nes kibirkstis jug gali ir oru praeir .jei laidas butu nutrukes jai tas nesukliudytu toliau skristi
geriausas budas nakty tikrint atidarius kapota uzvwestam varikliui .arba su rankom paciupinet laidukus visus jei gausi kibirsciu vadinas keist reikia =) pas mane ant skirstituvo ira surasyti numeriukai laidu kur koks dedas 1 2 3 4 nezinau kaip ant 6 cilindru tikriqausai turertu buti irgi |
Citata:
|
na pas mane nera :-) nebemt "manualu" susirashiti
Jonai o su ranka leisiu as tau patirkinti :D :D ir ne nakty, kai atleksiu |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 12:47. |