MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W211 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=202)
-   -   help (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=25763)

Pashulia 2019-05-22 23:16

help

Sveiki , šioje grupėje esu naujokas . Reikalinga
Pagalba Vilniuje su star programa arba kokia nors kita , nes kaip supratau su ja galima daug ka padaryt .
Problemos būtu tokios.
Automobilis w 211 2006 140kw 2.8 v6
1. Nėra funkcijos ant skydelio laikrodžio nustatymui.Time/data.
2. Sunkiai šaldo salona ijungus kondicionieriu , vaziuojant po tam tikro laiko gale pradeda pusti kartsa ora , pucia iki tol kol nepakeli galines klymos temp iki kokiu 29/30laips ir nenuleidi iki 18. Tada pucia normaliai . Po kurio laiko kokiu 10min vel tas pats. Kiek skaiciau reikia megint daryt skelndziu adaptacija arba keist voztuvus po valytuvais ? Laukiu atssakymo

iDracus 2019-05-23 07:05

Citata:

Pradžioje rašė Pashulia (Post 520785)
Pagalba Vilniuje su star programa arba kokia nors kita , nes kaip supratau su ja galima daug ka padaryt .
Problemos būtu tokios.
2. Sunkiai šaldo salona ijungus kondicionieriu , vaziuojant po tam tikro laiko gale pradeda pusti kartsa ora , pucia iki tol kol nepakeli galines klymos temp iki kokiu 29/30laips ir nenuleidi iki 18. Tada pucia normaliai . Po kurio laiko kokiu 10min vel tas pats. Kiek skaiciau reikia megint daryt skelndziu adaptacija arba keist voztuvus po valytuvais ? Laukiu atssakymo

1. Laikas nusistato per "Comand" arba navigacijos ekraną (kaip naujokui).Spaudys Serv->System->Time
2. Tas voštuvas po valytuvais vadinasi "kiaušinai", šuldymo sistemos voštuvas.
https://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-M...-/121179128384
Kainuoja ne karvę, pasikeisi.

Pashulia 2019-05-23 08:47

Citata:

Pradžioje rašė Pashulia (Post 520785)
Problemos būtu tokios.

Citata:

Pradžioje rašė iDracus (Post 520788)
1. Laikas nusistato per "Comand" arba navigacijos ekraną (kaip naujokui).Spaudys Serv->System->Time
2. Tas voštuvas po valytuvais vadinasi "kiaušinai", šuldymo sistemos voštuvas.
https://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-M...-/121179128384
Kainuoja ne karvę, pasikeisi.

Pas mane audio 20 senesnis nera ten setingso kur navigacija . Del coman m serv yra systems yra time dara nera . As suprrantu ka jus turit omeni . Bet pas mane po tu migtuku sumaigimo nera funkicijos pacio time /data

iDracus 2019-05-23 10:20

Citata:

Pradžioje rašė Pashulia (Post 520790)
Pas mane audio 20 senesnis nera ten setingso kur navigacija . Del coman m serv yra systems yra time dara nera . As suprrantu ka jus turit omeni . Bet pas mane po tu migtuku sumaigimo nera funkicijos pacio time /data

Hmm. Tada šiuo klausimu nepadėsiu :ne: Palauk kol parašys kolegos.

Pashulia 2019-06-05 11:16

Kas gali padaryti sklendziu adaptacija?

amerika 2019-06-05 17:13

Citata:

Pradžioje rašė Pashulia (Post 521461)
Kas gali padaryti sklendziu adaptacija?

freono kiekis pakankamas ty 950g ,ar mažiau? jei nepakanka freono nesusidaro pakankamas slegis ir pradeda klima kvailioti, o tokia adaptacija ko gero nelabai imanoma,rikia pakeisti sugedusi komponenta,arba daviklis ,arba truksta slegio,arba vožtuvas po valytuvais ,arba pats kompresorius nesukelia pakankamo slegio...

Pashulia 2019-06-06 15:15

Citata:

Pradžioje rašė amerika (Post 521486)
freono kiekis pakankamas ty 950g ,ar mažiau? jei nepakanka freono nesusidaro pakankamas slegis ir pradeda klima kvailioti, o tokia adaptacija ko gero nelabai imanoma,rikia pakeisti sugedusi komponenta,arba daviklis ,arba truksta slegio,arba vožtuvas po valytuvais ,arba pats kompresorius nesukelia pakankamo slegio...

Freono 950 pildytas , salto gerai , bet gali pradeda pusti karta ora kartias ir pucia iki tol
Kol nepakeli temp iki 28 kokiu ir nesumazino iki 20

amerika 2019-06-06 17:23

Citata:

Pradžioje rašė Pashulia (Post 521511)
Freono 950 pildytas , salto gerai , bet gali pradeda pusti karta ora kartias ir pucia iki tol
Kol nepakeli temp iki 28 kokiu ir nesumazino iki 20

tai ir i porankio deže pučia karšta?,reikia su staru žiureti kur ir kodel, neatidaro konturo i gala...

iDracus 2019-06-07 07:43

Citata:

Pradžioje rašė amerika (Post 521523)
tai ir i porankio deže pučia karšta?,reikia su staru žiureti kur ir kodel, neatidaro konturo i gala...

Paskeisk kiausinius.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:25.