![]() |
s211airmatic amortizatorius
Sveiki, s211 pilnas airmatic, didelis laisvumas iš galinio amortizatoriaus įvores. Atskirai neduoda katalogai. Gal kas žinot kaip kaip spresti problema? Ka pritaikyti ideti? Ačiū.
|
Ivirint nuo paprasto visa kauseli.
|
Išimi įvorę, aptepi apoksidiniais klijais ir apšveitęs supresuoji atgal.
|
Citata:
|
Citata:
|
Sveiki turiu klausimą pas mane w211 pilnas aimaticas. Ar skiriasi priekiniai mortikai dešnysis nuo kairiojo?
|
Citata:
|
Pas mane kažkokia mistika su airmaticu. Nusipirkau prieš metus su kompresoriaus defektu, taip rodė kompas, susitvarkiau važinėjau kaip ponas.. Pusė metų praėjo tada išmetė klaidą dešniojo priekinio mortiko, sutvarkiau. Po kiek laiko išmetė klaidą liniuotėje, sutvarkiau. Nesenai vėl siunčiau į garantinį savo kompresorių, sutvarkiau. Dabar meta, kad kita pusė mortiko kairiojo pr. Ir jau kuris laikas matau, kad priekinė keleivio pusė 1 cm yra žemiau. Šiuo metu jeigu išmeta klaidą Malfunkcion tada pakaba kieta, bet išmeta tik kartais. Kompas rodo kad klaida vairuotojo pusės mortikas.
|
Citata:
|
Skambės gal ir kvailai, bet jau buvau pas tris skirtingus elektrikus skirtinguose miestuose, visi palandžioja, išlavo ir jokio tolko. Paskutinis tipo rado supuvusią fiškę prie mortiko,pakeitė bet vistiek klaidą metė dvi dienas, dabar dvi nemeta. 😊 o blogiausia kad patinka kai plauki su airmaticu.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:44. |