![]() |
W208 Ar imanoma pasidaryti sildomas sedynes?
Artejant zimai noretusi kad sedynes siltu :) o pas mane to nera :( lb norejau kad butu bet gavosi taip kad nera. gal kaip nors eitu tai padaryti??:confused:
|
Kažkur jau šnekėjom apie šitą. Aš esu domėjęsis šituo reikalu tai pagrindinis uždavinys yra nuimt sėdynių medžiagas, o toliau jau sudėt šildymo elementus ir jungtukus pastatyt tai zuikio dainos. :) O dėl šildymo elementų tai galima arba naudotų pasieškot, arba silberyje naujų pasiklaust arba dar žinau vln kas pardavinėja ten specialią medžiagą šylančią. :)
|
nu supratau jauciu geriausia reiketu varyti pas tuos kas salonu siuva jau jie geriausiai nuimtu???
o kiek tie elementai galetu kainuoti???? seis laikais i valiuta viskas atsireme :( ar ten ta medzega sylanti kur sakiai? |
Citata:
|
tau ne tik elementu reiketu, bet ir jungtuku ir pacio blokelio kuris bent jau pas c124 dedasi po galine sedine vairotojo puseja, ant c124 apmusalai labai lengvai nusijima :-) ir tie sildimo elementai lengvai isideda.
visa beda tau reikia pravodkes + blokelio + migtuku + laiko = komfortas ziema :seile: |
supratau zodziu kruva reikalu :( tex ir vel ziema vazineti be sildomu sedyniu :) :xx:
|
Paieškok šrotuose sėdynių ar viso salono, kainos salonų dabar yra kritusios
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:35. |