![]() |
Dėl Cls air matic važiuoklės
Sveiki forumiečiai,
Esu naujokas, tad malonu prisijungti prie MB fanų ;) Turiu Cls w218, 2012 metų, rida 146000, pirktas ir prižiūrėtas Silber auto. Prieš mėnesį buvau nuvažiavęs į Silberį diagnostikai. Problema yra tame, jog užmiesčio keliuose jinai plaukia važiuodama... bet mieste jaučiasi kiekviena didesne duobė, tiesiog kietai trenkiasi į bet kokią kliūtį. Diagnostika jokių problemų nerado, rado tik, kad galiniai amortizatoriai šiek tiek leidžia tepalą... Kame galėtų būti problema? Nes dabar važiavimas mieste, tai kaip "atsiprašant" su taburete. Dar kitas klausimėlis... Labai bloga garso izoliacija, greičiau važiuojant visa mašina ūžia... Gal kas nors pagelbės šiuo klausimu mane :) |
Sveiki,
1. kas gali patarti kur Vilniuje geriausia atlikti airmatic diagnostika? Uzgesinus varikli vienos puses pakaba nusesta labiau nei kitos, itariu leidzia pagalve. 2. Kur Vilniuje ar aplink geriausia renovuoti pneumatines pagalves ar perkat naujas uz gera kaina? is anksto dekingas |
Citata:
Kas pasakys kas yra gerai? :) :zenklas: |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
:zenklas: |
Po arnot nebeveiks ADS (is atsiliepimu girdeta)
|
Citata:
:zenklas: |
Citata:
Good afternoon, Our dampers are passive dampers, so the stiffness can’t be adjusted. Our dampers are in the medium settings. The height adjustment will keep working as you’re used to. :zenklas: |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:50. |