![]() |
Siokie tokie pakeitimai keliu eismo taisyklese nuo 08,01,01
1. Privaloma gale prisisegt saugos dirzus sita dalyka jau pats spejau isbandyt savo kailiu draugas gale be dirzo sedejo issikviete ji i masina ir surase 150lt aplamai uz dirzus padidejo baudos ir jei 3karta pagauna be dirzo per metus padziauni teises 2men.
2. Sumazejo baudos uz minimalu greicio virsijima (iki 20km/h) negaliu pasakyt kiek tiksliai 3. Gaves bauda susimoki per 40dienu (anksciau buvo 15) Yra ir dar keletas pakeitimu ypac uz girtumus bet su tais dar neteko susidurt :nzn: |
Citata:
|
gerai tau :) man jau neiseina taip lengvai issisukt pernai metais daug reikalu turejau as su jais jei neklystu 7 galiojantys pazeidimai ir koki 2 is ju grubus paskutini karta kai buvau svarstyme tai norejo atimt teises tipo piktybinis vairuotojas ju kalba kalbant :prakos: tai po viso sito vazineju kaip galima ramiau nes teises vistik brangus dalykas :uuu:
|
Citata:
STOP karui keliuose. As stengiuosi vairuoti atsargiai ir nesudaryti pavojaus kitiems. |
dauguma protingu zmoniu stengiasi vairuoti atsargiai,likusios dalies net nekomentuosiu.Bet dirzai tai mane zudo,negaliu su jais vaziuot,per daug atprates :( kaip juos prisiverst segt neisivaizduoju
|
Citata:
|
Citata:
Mano nuomone: segtis ar nesisegti saugos dirzo yra pacio zmogaus reikalas, toks pat kaip pirkti masina su AIRBAG ar be ju... na bet taisykles... |
zmones, nepatingekit uzsisegti saugos dirzu, tai nesudaro jokio nepatogumo!!!!
tik saugos dirzas man pries 3 men. isgelbejo gyvybe!!!! kai su darbo masina kaktomusa kelyje alytus - kaunas susiduriau su kita - issoko staigiai is priespriesines juostos!!! Patikekit ziaurus vaizdas buvo, 2007 metu masina pravaziavau tik 1500km ir i siukslyna!!! taip pat ir kita.... visa laime, kad visi buvo su saugos dirzais ir rimtu traumu isvenge!!!! TIKRAI NETINGEKIT UZSISEGTI DIRZU!!! NES NEZINAI KAS GALI NUTIKTI NET SEKANCIA AKIMIRKA!!!! |
dar vienas labai skaudus ivykis: pries 2 metus taip pat musu du darbuotojai pakliuvo i avarija - traktorius is salutinio kelio isvaziavo, vairuotojas buvo prisiseges dirza, isove pagalve ir po avarijos keleta dienu gulejo komoj, salia sedejes buvo be dirzo - issove pagale, bet deje zuvo vietoj... pagalves be dirzo deje nepadejo....
stai tokios labai skaudzios pamokos del dirzu mano gyvenimelyje!!!! NETINGEKIT UZSISEGTI DIRZO!!! |
cia yra nauji "tarifai"
http://blog.hardcore.lt/adomas/KET%20baudos.pdf del dirzu pritariu. reikia prisisegti del saves. buvau iprates nesisegti, taciau suzinojes apie ruosiamus pakeitimus jau nuo lapkricio pradejau pratintis :D dabar prisisegu vos tik isedes i masina :) |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:01. |