MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W210 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=201)
-   -   W210 E290 H7 12V55W PX26d nesviecia (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2893)

Tadass 2009-10-31 08:34

W210 E290 H7 12V55W PX26d nesviecia

Sveiki Kolegos :)

kvaila pas mane situacija...

keturakiui (E290,w210) sudeti xenon i didziuosiu kiausinius (D2N/D2R) kaip trumposios sviecia puikiai.

vietoj gabaritu imeciau LED'ukus... bet jie daugiau kaip del vaizdo, kad derintuos prie xenon.

o vat ilguju sviesu lemputes H7 12v55w px26d, kai vaziuojant ir ijungiu ilgasias... nesimato didelio skirtumo ar su ilgom ar trumpom, gal siektiek praplateja apsveitimo laukas. ejau TA irgi pasake : "ilgosios neaisku kur ziuri".
kur cia beda ? reikia reguliuoti ar xenon tokie jau ilgi, nors lyginant su mamos lagunos ilgosiomis tai per trumpi mano xenon butu.

P.S. jei paspausit ant mano avataro atsidarytu idetu H7 foto.

driuliauskas 2009-10-31 10:29

Citata:

Pradžioje rašė Tadass (Post 45808)
Sveiki Kolegos :)

kvaila pas mane situacija...

keturakiui (E290,w210) sudeti xenon i didziuosiu kiausinius (D2N/D2R) kaip trumposios sviecia puikiai.

vietoj gabaritu imeciau LED'ukus... bet jie daugiau kaip del vaizdo, kad derintuos prie xenon.

o vat ilguju sviesu lemputes H7 12v55w px26d, kai vaziuojant ir ijungiu ilgasias... nesimato didelio skirtumo ar su ilgom ar trumpom, gal siektiek praplateja apsveitimo laukas. ejau TA irgi pasake : "ilgosios neaisku kur ziuri".
kur cia beda ? reikia reguliuoti ar xenon tokie jau ilgi, nors lyginant su mamos lagunos ilgosiomis tai per trumpi mano xenon butu.

P.S. jei paspausit ant mano avataro atsidarytu idetu H7 foto.

jei neaisku kur sviecia nuvaryk y bet kury serviza ir sureguliuos.

Tadass 2009-10-31 11:11

tai cia neklausciau jei nenoreciau nakalevai susitvarkyti :)

driuliauskas 2009-10-31 11:34

Citata:

Pradžioje rašė Tadass (Post 45820)
tai cia neklausciau jei nenoreciau nakalevai susitvarkyti :)

hmmm... nachaliavai nebent gautusi, vakare radus kita toky mersa stoti pries tamsia siena pazymet ilgu sviesu koncentracijos taskus kreida ant sienos ir ratu atstuma nuo sienos. tada statai sawo, ir sukioji kol davesi iki panasios padeties.

kaif9607 2009-10-31 12:00

Citata:

Pradžioje rašė Tadass (Post 45808)

galetum parodyt kaip sviecia?nes as irgi noriu Ledus istatyti

Tadass 2009-10-31 13:03

Citata:

Pradžioje rašė kaif9607 (Post 45827)
galetum parodyt kaip sviecia?nes as irgi noriu Ledus istatyti

LED'ukai tai vietoj gabaritu, baltai sviecia kaip xenon, tik neryskiai :) rasiu laiko nufotkinsiu.

AndreArmani 2009-11-01 20:06

Man tai labai lievai atrodo kai keturakis vaziuoja su Xenonais o gabaritai geltoni palikti :ne: galejo jau ir originaliai sugalvot vokieciai prie xenonu ir diodukus i gabaritus sudet :) nes dbr patiems tenka tvarka daryt :)

yamato 2009-11-01 21:05

Citata:

Pradžioje rašė AndreArmani (Post 45981)
Man tai labai lievai atrodo kai keturakis vaziuja su Xeninais o gabaritai geltoni palikti :ne: galejo jau ir originaliai sugalvot vokieciai prie xenonu ir diodukus i gabaritus sudet :) nes dbr patiems tenka tvarka daryt :)

keturakis, tai dar kaip keturakis, bet W211, jei ne facelift, man negrazu, kai prisideda visokiu ten lempuciu baltu ar nebaltu... man geltonos ten labai grazu :geda:

o facelift, kaip maciau, eina LED gabaritinese :)

Tadass 2009-11-04 11:15

Citata:

Pradžioje rašė driuliauskas (Post 45824)
hmmm... nachaliavai nebent gautusi, vakare radus kita toky mersa stoti pries tamsia siena pazymet ilgu sviesu koncentracijos taskus kreida ant sienos ir ratu atstuma nuo sienos. tada statai sawo, ir sukioji kol davesi iki panasios padeties.

kaimynas bent du turi keturkiausius :) ale kai i siena pasviecia sunku rasti kurioj vietoj tie centrai... plius pas ji ne xenon trumpos o pas mane xenon.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:18.