![]() |
W210 nepucia i kojas
Sveiki, gal galit pasakyt del kokiu priezasciu nustacius reguliatoriu i apacia vejelio, i kojas oras nepuciamas( per kitas angas oras eina puikiai). Gal ten yra kokia sklende ar pan ,gal mechaninis perjungimas, o gal cia gedimas? Gal kas is keturakiu turetoju susidure su tokia nesamone?
|
as susiduriau pas mane pucia bet labai silpnai i kojas, per kitas angas pucia labai gerai, ziema siaip gerai kai kojas gerai sildo
|
W 202 tas pats. As tai uzkimsau galines koju sklendes, o kai nieks piekyje nevaziouja tai ir piekyje irgi keleivio sklende uzkemsu. Oj tada jau mano kojom rojus.
|
Prikeliu sena tema, w210 klima paspdaudinejus, kad persijungtu putimas i kojas, bardacioke paklinksi, bet i kojas vistiek nepucia. isivaizduoju kazkas bus uzsikirte, ten imanoma sutvarkyt ar reikia keist visa peciuka?
|
Pas mane W210 E290, taip pat labai silpnai kojas sildo. Ar pas visus taip, ar cia tik pas mane tokia problema? Kaip ja spresti?
|
turi pust normaliai i kojas, sklendes turbut pastrigusios, o kaip jas tvarkyt tai neisivaizduoju
|
Citata:
|
Pas mane irgi i kojas nepucia beveik. Silpnai. :)
|
reiks pabandyti užkišti galines pųtimo angas. Gal kas patarsite kaip tai padaryti paprasčiau? :)
|
Nu nežinau, jei silpnai pučia įkojas uždarykit su ratuku oro pūtimą į saloną, tada visas oras eina į apačią, į kojas, bent pas mane taip. O automatiniame režime į saloną pučia stipriai, o į kojas silpnai, bet man kojom nešalta - reikia žieminius batus nešioti.:D
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:39. |