![]() |
MB+Dujos=??? (Issiplete tema: kas ekonomiskiau dujos ar dyzelis)
Sveiki, kadangi praeita menesi pravazinejau 700lt :dauzo: pribrendo reikalas ir sutariau rytojui pas MIKA(kaunieciai turetu ji zinot Silainiuose, Kursiu 9a) det dujas i savo MB 3.0l senas variklis (mechan. ipursk.), automatas gal kas is jusu esat susideje i toki ar panasu MB ? Kaip vaziuoja ant duju? Kiek mazdaug valgo tu duju? Remontas jei toki turejot del duju...? Gal seip kokios vertingos informacijos turit ka reiktu zinoti. Is anksto dekoju :liuks:
|
Citata:
Dujos - virtuvej Dyzelinas - zemes uky (nepriimk asmeniskai, Dyzeli) :) Benzinas - automobilyje :) Cia mano nuomone. |
taip vazineju su tokiu pat 3.0 varikliu ant duju ir jokiu problemu nesu turejas niekada (spjaunu per peti:):) man valgo apie 11-13l/100 bet pas maen senosios paprastos dujos detos turbut nuo neatmenamu laiku :) bet puikiai veikia viskas nera sove ar pan zodziu viskas gerai bent jau man... aisq tai nera gerai varikliui bent jau visi taip sako :)
|
o kiek pas tave bendzo valgo ? :)
|
idomu kiek tu su savo amg nuvaziuoji per diena km?
|
keno ce klausi?
|
Citata:
|
kadaise vazinejau su benzininem masinom - labai daug pinigu iseidavo benzui, eile masinu vazinejau su dujom - labai jau daug nepatogumu ir daug pinigo remontui (gal tik man taip...), paskui isbandziau dyzeli ir dabar eile metu vazineju tik dyzeliniais - ir taupau, ir dideliu bedu neturiu...
cia tokia mano patirtis :) |
Citata:
O kokia klausimo prasme buvo? |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:10. |