![]() |
W210 E320CDI 2001m. kazkur priekyje, prie generatoriaus dirzelio, leidzia dyzeli
gal galite padeti turiu mb 320cdi 2001m.automatas.kazkur priekyje leidzia dyzeli prie generatoriaus dyrzelio kol variklis saltas.kartais masina traukia gerai o kartai spaudi dugna ir nera traukos .
|
Man leido pro tas plastmasines permatomas slangutes jos yar 3 kiek atsimenu parsiduoda tik silberauto mokejau uzvisas apie 380 Lt atrodo, tiksliau ne per pacias slangutes o per ju gumeles sujungimo jos eina bendram komplekte su fiksatoriais kuriu ir nerasi atskirai pirkti buvau tiek dasilaukes, kad net generatoriaus dirzas buvo pradejas utsilupineti kiek permirko salerkoje reikejo keisti.
|
Labas. Kolkas nelėk pirkti tų šlangų, nes gali buti, kad reikia pasikeisti tik guminius žiedus (kurie kainuoja Rimo servise, gavau su nuolaidą po 5lt.), kurie buna kalti ir dyzelį praleidžia, o ir orą dar į sistemą užsiurbia. Pas kaimyną tai buvo taip kad rytą negalėjo užsikurti ir kai užvedėm, tai kai pradėjo vanoti per tas fiškes ant kurių žiedukai užsideda. Pakeitėm visų fiškių žiedus ir tų iš priekio ir prie kuro siurblio ir prie variklio ir valio.
|
man buwo ta pati beda ir leido is auksto slegio siurblio is apacios ten irgi tik salta leisdawo ir sunkiai kurdawosi tai pakeite wisas tarpines auksto slegio siurblio,gawau kompketa uz 50lt plius keitimas
|
Citata:
|
o tau visa komplekta gumyciu keite?nes siaip jos boschines kainuoja netoli simto, o dar pakeitimas ir tilpai i 50litu? :) kur cia?
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Patarimas -nepirk iš anksto neapžiūrėjęs ir nepirk pigių , t.y. pirk tik MB guminius žiedukus .Skūpas moka du kartus.Užuojauta- 3,2cdi pažiūrėti gali tik nuėmęs difuzorių , kito kelio nėra, bet tada užvedęs žinosi, kur kuras prasiskverbia.Galiu patarti tik ,jei keisi tuos riebokšlius -nepagailėk kelių litų ir keisk visus ,nes kiti riebokšliai bus ant ribos -sukietėję, o priėjimas pats pamatysi.Sekmės.:wave:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:33. |