![]() |
Aptvarkytas W126 SEL'as
16 Attachment(s)
http://www.cardomain.com/ride/3321244
Radau internete Lietuvoje tvarkytą Mercedes-Benz W126 SEL'ą. Darbo įdėta nerealiai daug, ypač salone, tik kažkodėl vairo nesimato nuotraukose, gal buvo kas nebaigta. Vertinkite, rašykite, kas turite laiko, kadangi pats turiu W126 SE 500, tai visų nuomonės įdomios. Tiesa, savo MB nedrįsčiau perdaryti, kažkaip norisi kad liktų pilnas originalas. :zenklas: |
grazus medis ir pagal viska geras audio instalas. daugiau nieko gero nepamaciau.
|
Citata:
|
Man tai zhiauriai gerai atrodo :bounce: Kruopschiai padaryta matosi,idomus medis vidui,kaip ant Bentley , ar buvo tokiu landzbergiu su tokiu medzhiu?
|
Mano nuomone persistengta truputį. Garso aparatūra, kaip mėgsta kai kas sakyt "maroziška", ne dėl to kad prasta, bet palangėse tiek garsiakalbių nerekia, šiaip televizorių primontavo amerikietiškai. Daugiau iš išorės įspūdis labai geras, iš vidaus duokdie kad būtų kokybiška oda ir laikytų kaip originali. ;)
|
Va toki tuninga tai as suprantu, 9/10 man perdaug koloneliu ir ratai siam modeliuj nelb tinkami... Visa kita atrodo lb gerai ir darbi ideta tikrai daug
|
1 Attachment(s)
Citata:
|
Citata:
---Panel's wood is from "laurel root" (Lauro saknis), shift knob from "Kornelijan birch" (Kornelijos berzo) --------------- Kiek suprantu apie medzhius rasho,tik idomu ar pats ishsidrozhe,ar galima uzhsisakyti tokias apdailas? P.S galiniai kilimeliai,berods nuo W123 zhalio merso :) |
Citata:
|
tikrai ideta pastangu ir laiko i si projekta, medis tikrai netika salone, ratai irgi nelabai ziurisi, manu medi pats trauke su lipnia plevele, nes origaliu tikrai tokiu kad nebuvo, nes teko ir paciam susidurti su medzio restauravimu :bebebe:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 21:13. |