![]() |
W202 C180 96m. Reikia Siemens komutatoriaus
Skubiai reikalingas geras Siemens kamutatorius Mb W202 C180 96metų. Gelbėkite mano draugą ir jo MB.
|
Citata:
|
kas per velnias tas komutatorius?? :xx: :geda:
|
Va taip atrodo komutatorius. Stovi iš kairės po bakeliu. http://www.autogidas.lt/skelbimai/me...022596855.html
Tas ketvirtas, kur su skaičiais 018 545 41 32 |
Tai gal kas turi tą komutatorių Nr. 018 545 41 32 SIEMENS
|
Iškračiau sandėlį, bet pas mane jau visi parduoti, dar galėsiu pas kolegas paklausti, bet daug neprižadu, nes gana paklausi prekė...
|
O ko jie taip lekia? Kas per velnias jiems nutinka? Gaila bičo, žiūrėti negaliu į jį be ašarų. Yra jų per skelbimus, bet skaičiai ne tie, o jo Mb stovi "toli miške" ir nelabai eina tampyti ją į diagnostiką, kad kiekvieną tikrinti.
|
gavo pagaliau draugas tą komutatorių ir dabar bijo statyti, nes galvoja kad ir tas gali "išlėkti". Įdomu nuo ko jie "lekia"? Ar užsikurs MB, jei skaičiai sutampa?
|
Citata:
|
Davė Rimo servise kontaktus kur vilniuje "taiso" ir kai kiti skaičiai tai ir paburia kažką, tai sako kad nuo įtampos šuolių ir dar daug visokių priežasčių yra. O kai aš skambinau iš pat pradžių sakė kad kursis, o draugui jau porino, kad atitempti reikia. O įdomu su signalke nesusimuš kartais?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:57. |