![]() |
W202 Centrinio uzrakto gedimas, iš vidaus rasoja langas
Sveiki, tai va tokios bėdelės užpuolė.. Pirmiausia centrinis, kai pašąla, tai atsirakina visos durys išskyrus vairuotojo, jas tenka su raktu rakinti. Na šiandien net su raktu vos atrakinau. :confused: Na ir kita bėda, tai priekinis langas iš vidaus drėgmės iš kažkur gauna visad, nes būna aprasojęs, o dabar, kai pašąla, tai net apledija. Kaip patarsit išspręst šias bėdas? :) Smulkmenos, bet reikia, kad ir tokių nebūtų.
|
Kiek maciau tai pas w202 vairuotojo duryse nera spyneles.
|
Pas mane yra. :wave:
|
Citata:
|
Pas mane irgi yra, tik keleivio be spyneles:wave:
|
Raktas, tai infraredinis. :) Spynelė tik vienose duryse, kaip minėjo Arisimo, tai tik vairuotojo duryse yra. O ką daryt, kad atsirakintu normaliai, kaip vasarą su mygtuko paspaudimu? O dėl to, kad yra drėgmės mašinoje, tai gali būti, nes pusė salono grindų buvo rudenį vandeniu užpiltos, bet po to gerai išdžiovintos, tai neturėtų būt nieko likę iš tų laikų, gi per tiek laiko visgi turėjo išgaruot likučiai.. :) Net senuke peže iš vidaus neaptraukia.. :D
|
aj matai pas mane isvis paprastas raktas:) o dregme yra todel, jog gali buti uzsikise ventiliacijos kanalai:wave:
|
O kur juos rasti, kaip išvalyti? :)
|
na jau pono Edgio reikia laukti pranasystes, nes ir pats manau kazka darysiu su sia beda:wave:
|
Tai bandom palaukti, gal ponas apsireikš. :))
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:08. |